nişte ştiruci

E timpul pentru rubrica Nişte ştiruci. Nu vă lăsaţi păcăliţi de diminutivul din titlu. Într-un univers paralel, ar fi fost de Breaking news. La noi, doar câteva ştiri ignorate, în general, de media. Unele mai haioase, altele mai serioase. Toate, cu un scurt comentariu personal.

Grecia dă în arendă Chinei, Labirintul MinotauruluiImaginaţi-vă cum o să pună asiaticii la intrare pisica feng-shui cea aurie care dă din mână ca bezmetica, iar înăuntru, 10 chinezi mititei se vor agita sub un costum de dragon roşu.

E dovedit ştiinţific: internetul ne prosteşteoare nu cumva  e invers, noi îl prostim pe el?

Madagascarul a fost colonizat de 30 de femei ce au călătorit 5.600 km! – Vă daţi seama ce penurie de bărbaţi era acolo de unde veneau ele?

A fost inventat cel mai enervant ceas de alarmă. Se opreşte doar când intri în baie sau bucătărie – Asta, desigur, dacă nu-l expediezi tu pe el, înainte, în direcţiile respective.

Vinul roşu ar putea combate obezitatea – Minunată ştire, dar mă întreb ce-ţi mai pasă cum arăţi atunci când eşti beat?

Potrivit unui proiect de lege, profesorii români nu vor mai avea voie să dea meditaţii contra cost elevilor de la clasele lor şi nici să facă sex cu ei – Acum, chestia cu meditaţiile o înţeleg şi e normală, dar nici sex, nici sex?

Strămoşii omului modern au învăţat să facă focul în urmă cu un milion de ani, cu aproximativ 300.000 de ani mai devreme decât se credea până de curând – Vă daţi seama că 90% din omenire, cu toate ipadurile ei, îşi încălzeşte şi acum mâncarea la fel?

La nivel mondial, 227 de milioane de oameni sunt singuri. În creştere cu 80% faţă de acum 15 ani. Cel mai rău stă Suedia, unde 47% dintre case au un singur locuitor  – Aici chiar nu e nimic amuzant de comentat

Un studiu efectuat asupra cunoscutelor musculiţe de oţet (Drosophila melanogaster) a arătat că masculii frustraţi sexuali, din cauză că nu găsesc femele disponibile, îşi îneacă amarul în alcool – Şi-aşa nu acceptă mulţi că oamenii se trag din maimuţe. Dar chiar să fim urmaşii musculiţei de oţet?

***

Dacă ţi-au plăcut, înscrie-te la newsletter (în meniul din dreapta), pentru a primi direct pe mail noutăţi despre viitoarele postări.

***

Dacă ţi-au plăcut, citeşte-le şi pe acestea:

nişte ştiruci

nişte ştiruci

Categorii: diverse
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular: