nişte ştiruci

 

newsE timpul pentru rubrica Nişte ştiruci. Nu vă lăsaţi păcăliţi de diminutivul din titlu. Într-un univers paralel, ar fi fost de Breaking news. La noi, doar câteva ştiri ignorate, în general, de media. Unele mai haioase, altele mai serioase. Toate, cu un scurt comentariu personal. 

Gravitaţia terestră nu are aceeaşi intensitate peste tot. Nişte fizicieni au tras această concluzie, cântărind un pitic de grădină în diferite puncte de pe glob – Să înţeleg că şi kitschul e mai “light” sau mai “hard”, în funcţie de zonă?

O ceaşcă dintr-un nou ceai va ajunge să coste până la 160 de euro. Elementul care îl face atât de special este faptul că excrementele urşilor panda sunt folosite ca îngrăşăminte naturale pentru ceaiul verde – Nici nu vreau să mă gândesc cu ce ar putea falsifica chinezii excrementele de panda. Că doar sunt meseriaşi în contrafaceri…

Actorul american Leonardo DiCaprio refuză să folosească deodorant şi face duş destul de rar, pentru că este pasionat de protejarea şi conservarea mediului înconjurător – Aha, deci aşa se explică şi mirosul din metroul sau din autobuzele noastre. Sunt pline de români ecologişti.

Vrăjitoarea Sultana îşi face partid: şi-a propus să ajungă să decidă în Parlament şi în Guvern – Să înţelegem că politichia e mai tare ca vrăjitoria? Sau că nu sunt destui proşti care să creadă în poveştile lor?

Unu din cinci americani ar renunţa la sex timp de un an mai degrabă decât la internet, potrivit rezultatelor unui studiu efectuat de Boston Consulting GroupVă daţi seama ce chin pe advertiseri să înlocuiască sexoasele care vând în reclame maşini, ciocolată, televizoare sau… orice?

Utilizatorii se plâng că noul iPad se supraîncălzeşte după 20 de minute – asta pentru că, probabil, nu mai aveau efect mesajele de genul “get a life or, at least, a book!”

***

Dacă ţi-au plăcut, citeşte-le şi pe acestea:

nişte ştiruci

Categorii: diverse
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Pai dupa cafea filtrata stomacal de o pisica….normal ca apare si ceaiul. Zi mersi ca nu-l digera ursii , cum face matza :)))

   Faza cu gravitatie este totusi o chestie buna, acum ca-i ptic, ca-i animal, conteaza mai putin. Zic…