nişte ştiruci

O nouă rubricuţă pe blog. Câteva ştiri ignorate, în general, de media. Unele mai haioase, altele mai serioase. Toate, cu un scurt comentariu personal. 

Gérard Depardieu zice: Nu-mi plac francezii, sunt aroganţi şi încrezuţi! – Oglindă, oglinjoară…

Steve Wozniak, unul dintre fondatorii Apple, a fost primul la o coadă dintr-un mall californian cu o zi înainte de punerea în vânzare a noului iPad – Marketing şi publicitate, sufletul oricărui gadget

Străinii se bat pe turiştii români: Sunt cei mai cheltuitori. O treime dintre ei aleg să stea la hoteluri de 4-5 stele – Păi la ce bun să ai bani, dacă nu arunci cu ei, să vadă tot poporu’? Mai ales că românii se cam duc în zone frecventate tot de români, ca să aibă în faţa cui se lăuda.

50.000 de euro, găsiţi în biroul notarial al soţiei vicepreşedintelui Curţii de Apel Timişoara – Să aibă la îndemână bani de dat restu’!

Peste şase milioane de români sunt expuşi la fumul de ţigară la domiciliu, spune Ministerul Sănătăţii – E foarte simplu. Să-şi schimbe domiciliul! Şi ce dacă cei mai mulţi sunt copii? La orfelinat cu ei, dacă vor aer curat!

Şoarecii, la fel de eficienţi ca oamenii în procesul de luare a deciziilor, arată un studiu american – Aşa se explică de ce trăiesc în canale, se-nmulţesc în neştire şi mănâncă numai resturi.

Categorii: diverse
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Ai fost foarte inspirat cu infiintarea acestei rubrici benefice pentru cei care mai trebuie sa isi descreteasca fruntile din cand in cand – este un lifting facial foarte eficient si la indemana! Iti multumesc pentru portiile copioase de ras provocate nu atat de stirile in sine, cat de comentariile tale foarte spirituale! Felicitari pentru idee!