vorbeşti vreodată cu tine?

Un nou sondaj de opinie pentru tine. Intră şi spune-mi dacă ţi se întâmplă să vorbeşti singur? Cu tine, adică! În gând sau cu voce tare! Eventual, poţi să-mi şi povesteşti când ţi se-ntâmplă!

 
 
 
 

***

Dacă tot ai ajuns aici, poate vrei să răspunzi şi la alte sondaje, pe care le găseşti aici.

Categorii: sondaj
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Bineinteles.Mai ales ca am bifat a doua varianta :))

   O fac zilnic si de mai multe ori pe zi. Si cu glas tare si in gand. Cu glas tare cand ma laud- sa fiu sigura ca ma si aud – ,in gand cand ma cert :))

   Cu glas tare ,singura fiind, mai vorbesc si cu televizorul,de ex. :)).. mai exact , cu cei care apar pe post cu cate o poveste de adormit copiii. Atunci “dau marunt (dar tare ) din buze” ,sa ma mai racoresc :) . In rest sunt sanatoasa tun :)

  2. da mi se intimpla foarte des sa vorbesc cu mine insumi pt ca sunt 85%din timp singura ,si eu intreb ,eu raspund,ma cert singura daca nu, fac un lucru cum trebuie .asta nu este o rusine si nu inseamna ca am luato razna ..

  3. Mi se ]ntâmplă destul de des. Simt nevoia de comunicare şi fiind singură comunic cu mine însumi cu voce tare. Mi se pare mai convingător decât să comunic doar în gând.

  4. Este normal sa vorbesc cu mine insumi,am facut intotdeauna acest lucru.Ei baiete si acum ce faci, ce variante ai de a rezolva problema asta mai dificila ?Te mai consulti cu cineva sau stii cum ? Ai suficiente informatii? Si continui pana ajungi sa-ti zici : EI,ACUM DECIDE.Comvorbirile acestea pot fi mai lungi sau foarte scurte,dupa imprejurari urgenta deciziei.Asa procedez si viata,nu putina,mi-a demonstrat ca procedeul este bun.

  5. Da! Vorbesc cu mine!Tipul acesta de dialog, eu cu mine, este constructiv . Nu-i iz de nebunie…este doar constiinta.