vorbeşti vreodată cu tine?

Un nou sondaj de opinie pentru tine. Intră şi spune-mi dacă ţi se întâmplă să vorbeşti singur? Cu tine, adică! În gând sau cu voce tare! Eventual, poţi să-mi şi povesteşti când ţi se-ntâmplă!

 
 
 
 

***

Dacă tot ai ajuns aici, poate vrei să răspunzi şi la alte sondaje, pe care le găseşti aici.

Categorii: sondaj
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Cred ca o facem in momente cu incarcatura sentimentala extrema, in bine sau rau.

  2. Da,mi se intampla de multe ori.Si vorbesc si in gand si cu voce tare.In ultimul timp sunt destul de dese aceste “conversatii” insa,nu vizeaza un anume subiect,sau situatie. ;)

  3. Se … “implanta ‘ nu foarte des dar cunosc “fenomenul ‘ nu mi-e jena “o fac’ si in gand si cu voce tare in situatii diferite de la situatii dificile si trebuie sa iau o decizie , vorbesc cu”alter ego-ul ” si amuzante in care nu gasesc un obiect pe eu cu manutele mele l-am pus , da …bine de tot , sau fac ceva dar, cu doua maini stangi ….si ma mir ca nu-mi iese