sondaj: ce fel de oameni îţi plac?

O nouă întrebare simplă pentru tine! Se spune că, de obicei, suntem atraşi de cei care nu ne seamănă. Vorbăreţii sunt fascinaţi de tăcuţi şi viceversa! Ţie ce fel de persoane îţi plac? Evident, poţi detalia răspunsul folosind rubrica de comentarii!

 

 


***

Poţi răspunde aici şi la alte întrebări.

***

Categorii: sondaj
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Imi plac oameni cu bun simt, sa aiba cei sapte ani de acasa ,cred ca este suficient, restu vine de la sine….asa a fost sotul meu..

  2. Persoanele perfecte nu exista!Cine crede ca este perfect are cu siguranta o problema.
   Cine vorbeste vand trebuie sitace cand trebuie are cu siguranta o eperienta de viata si o varsta, insa foarte putine persoane stiu cand sa taca si cand sa vorbeasca.
   Prefer persoanele vorbrete decat cele taciturne.

  3. nu-mi oamenii care tac !!! am convingerea ca ascund ceva si se ascund ; de vorbareti ma apar ca in general imi intra pe o ureche si imi ies insatantaneu prin amandoua daca bat campii , perfecti nu exista dar sunt putini cei care se apropie …

   1. HAHAHA!!!!!!

    Cu alte cuvinte (daca nu iti plac nici cei care tac nici cei care vb) nu-ti plac nici unii, nici altii..pe scurt,nu-ti plac oamenii..
    iti placi doar tu :)

    P.S.
    te-ai gandit insa,de ce tac in prezenta ta? Poate nu au nimic de ascuns.Poate doar pt ca asculta cu atentie(nu le intra pe-o ureche si pe alta le iese, ceea ce spui tu) sau pt ca nu au un subiect de care sa fie convinsi ca l-ar putea dezbate cu tine :)

  4. As fi raspuns ca cele perfecte… dar am uitat ca ala sunt doar eu, si nu vreau sa fac exces de narcisism … glumesc :))