sondaj: ce fel de oameni îţi plac?

O nouă întrebare simplă pentru tine! Se spune că, de obicei, suntem atraşi de cei care nu ne seamănă. Vorbăreţii sunt fascinaţi de tăcuţi şi viceversa! Ţie ce fel de persoane îţi plac? Evident, poţi detalia răspunsul folosind rubrica de comentarii!

 

 


***

Poţi răspunde aici şi la alte întrebări.

***

Categorii: sondaj
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Depinde mereu de ce spune fiecare om . De multe ori o anumita “tacere ” spune multe in timp ce o ” cascada verbala ” nu -mi spune nimic . Astept sa-mi ” simt ” interlocutorul daca este pe aceeasi ” lungime de unda ” cu mine . Egal daca este extro sau introvertit .

  2. Îmi plac extrovertiţii.Îmi plac oamenii care te privesc în ochi cand iti vorbesc.Imi plac oamenii care imi transmit voie-bună.Dar…sunt tot mereu atrasă de introvertiţi.Mă incită să-i descopăr.Nu-i musai să-mi placă ce.am descoperit!
   Unii oameni sunt frumoşi chiar dacă asta nu se vede din prima.Altora le descopăr”nefrumuseţea”mai tarziu.
   Dar,cel mai mult îmi plac animalele! Că nu m-au dezamagit niciodată.

  3. Îi prefer pe cei care știu când să tacă și când să vorbească, dar mă incită cei tăcuți și introvertiți, îmi place să-i descopăr. Cât despre cei vorbăreți și extrovertiți, mă amuză până la un punct, după care fug de ei.

  4. Mie imi plac toti oamenii , serios . Chiar si pe cei care dintr-un motiv sau altul nu ma plac . Stiu ca sistemul meu de valori , nu e universal valabil . Poate fi doar al meu , dar omul in esenta lui e frumos si plin de iubire . Din iubire a venit si Aici . Pentru asta eu il iubesc , simplu si neconditionat .