Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. vesnic nu!!!dar vreau sa traiesc cit imi da dumnezeu doar el decide cit de mare am crucea,,,

  2. Sunt profund surprins si un pic dezamagit de numarul mare al celor care au argumentat votul la aceasta intrebare in raport cu numarul celor care au argumentat la mult mai ineresanta intrebare despre obligativitatea cetatenilor de a vota politicieni.

  3. NU , nici nu merit ,unul ca mine care a facut umbra pamintului degeaba, nu merita. Dar OAMENI ca Radu Herjeu (si mai am citiva pe o lista) ar merita sa traiasca daca nu vesnic macar o perioada cit mai lunga de timp .Cititorii blogului cred ca vor fi de acord.

  4. nu! categoric NU! sa-ti spun si de ce: in primul rand pentru ca asa-i facuta “viata”….te nasti, traiesti si mori! totul e bine cat esti “in putere” dar vine varsta batranetii cu “betesugurile ei”…..si viata devine urata!….si “tu ” devii povara si pentru tine si pentru cei din jur!….si apoi “eu sper…….ca intr-o viata viitoare sa ma nasc….undeva intr-o zona cu temperatura mai calda! poate-n alta viata sa-mi fie mai bine! sper!!! daca nu…. asta e! …..si mai e un “aspect”- la vremurile pe care am ajuns sa le traim…….?!?!?!? cine mai vrea sa fie nemuritor?