Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Greselile le-am facut, nu imi trebuie totusi o vesnicie ca sa le indrept.Imi ajung cateva sute de ani, nu prea multe, dar sa fie suficiente ca sa pot vedea ceea ce e de vazut.Si as mai vrea sa fiu sanatoasa, sau cel putin in starea in care ma aflu acum, altfel nici sutele alea de ani, vreo 15:)) nu mi-ar fi de folos!

  2. As vrea sa traiesc vreo mie de ani. Adica nu chiar vesnic, dar aproape… Fiindca sint curios si as vrea sa stiu cum arata … ceea ce urmeaza in viitorul omenirii (presupunind ca we all make it ca specie). Si apropo de comentariile de pe aici, poate ca mi-ar fi util macar sa pot da timpul inapoi, sa indrept unele greseli, iar atunci, fiind cit de cit fericit, poate nu m-ar mai interesa atit de mult mia aia de ani… :-)

  3. AM votat nu, pentru ca nu e deloc amuzant sa ramai singur pe o planeta, fara familie, sa iti vezi copiii cum imbatranesc si mor, toti prietenii, sa ramai singur cuc.

   Ar fi dureros sa imbatranesti in ritm normal si sa iti petreci o vesnicie intr-un trup batran, obosit, bolnav.

   Imi cam place viata, recunosc, as vrea sa fiu mereu tanara, frumoasa, vesela, sa am mereu aceeasi familie pe care o iubesc in viata si vesela… Dar nu asta era intrbarea .

   Tentatia de a te crede zeu ar fi prea mare daca ai trai vesnic.

   In schimb stii ce mi-ar placea? sa pot da uneori timpul inapoi si sa retraiesc anumite momente. Si, evident, sa am mintea de pe urma in trupul tanar, sa fac cat mai putine greseli regretabile.

   Frumoasa intrebare, ca mi s-a luat de politici :D

  4. DA, DA, DA!!! De 1000 de ori DA! Viata este atat de frumoasa!… Sunt atat de multe lucruri de invatat! E atat de multa iubire de trait!… Da, vreau sa fiu macar Matusalem!…