de din vremuri de demult

V-am povestit aici ce-au fost şi cum a stat treaba cu Festivalurile Prieteniei, pe care le organizam pe vremuri pentru tineri. Aşa că azi n-o să reiau povestea, ci doar o să v-arăt o altă fotografie din acele vremuri, parcă mai frumoase şi mai destinse dect astăzi. Parcă nu totul se învârtea în jurul banilor. Şi, desigur, sălile erau pline de adolescenţi la o piesă de teatru, la o discuţie despre valori şi la un concert cu… Nicu Alifantis, de exemplu :)

Pe care îl puteţi vedea în poza alăturată. Să tot fie vreo 12 ani de atunci. I-am rămas şi lui recunoscător pentru că a înţeles importanţa unor manifestări culturale, ca cea pe care o derula atunci Clubul Nouă ne pasă! şi a acceptat invitaţia noastră. Cel de lângă Maestru sunt eu, chiar dacă nu pare! Mult mai tânăr, mult mai bărbos, fără păr alb în cap şi mult mai idealist :)

PS. Click pe poză pentru a o vedea mai mare!

Categorii: fotografii
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Ce vremuri , ce oameni , cat despre bani , imi vine sa rad si acum … nici prea multi nici prea putini . Destui pentru o masa si un pat … :) Dar tot ce se intampla era mult mai viu , mai adevarat , trait , simtit , transmis … ce simplu e sa fi simplu …

  2. frumos, foarte frumos are o voce inconfundabila NICU ALIFANTIS si tot sa asculti melodiile lui si a celor lalti trei,MIRCEA BANICIU,,ALEXANDRU ANDRIESI SI MIRCEA VINTILA ….

  3. imi place foarte mult cum cinta ,are o voce dulce si tandra.timpuri frumoase ,