Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Nu cred ca ar schimba prea mult situatia .Orice as face , daca a facut-o odata o mai face .Punct .
   Iar chestia ca odata cu varsta bla-bla , nu prea cred …sau nu functoneaza in toate cazurile .
   Egal daca vorbim de femei sau de barbati … :)

  2. Daca iubesti cu adevarat ierti ! Dar … asta nu inseamna ca relatia trebuie si sa continue , iar Dragos are dreptate si sa citam un clasic in viata “si barbatii plang ….” la la la / Holograf

  3. Uite si un barbat… Barbatii nu comenteaza pentru ca e un subiect care ii cam loveste in orgoliu. Nu pentru ca n-ar exista… Nu exista numai femei inselate, sa fim seriosi. Si sa nu credeti, voi femeile, ca barbatii sufera mai putin… :)

   1. Sa dea Dumnezeu ,si voi, barbatii sa suferiti,dar nu prea cred,oricum treceti f.repeede peste.Nu o spun cu rautate,ci cu durere.

   1. De iertat nu poate fi vorba. Oricat de multe compromisuri ai de gand sa faci, odata si odata tot o sa ti aduci aminte si o sa i etalezi evenimentele anterioare. Cel mai bun mod este sa pui punct in secunda 2, pasnic, fara resentimente si sa inchei un capitol urat din viata ta.

  4. Intr-adevar depinde mult de varsta pe care o ai. Timpul si viata iti spun ca acesta este un fapt practic minor. Intodeauna exista un motiv pentru infidelitate. Acesta trebuie gasit si inlaturat, deci cauza, nu efectul. Cum se spunea in “Arta Conversatiei” – A fugit cu ala, sau a plecat de la sotul ei. Se poate aplica si invers bineinteles.