Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Din punctul meu de vedere ca bărbat dacă aș avea o parteneră despre care să aflu că mă înșeală, reacția mea ar depinde de ceea ce simt pentru ea. O discuție sinceră cred că ar rezolva multe, indiferent de situație. Întotdeauna am crezut că dragostea înseamnă, mai mult decât orice, libertate. Nu poți cine pe cineva prizonier doar pentru a-ți satisface propriul orgoliu. Acolo unde există dragoste sinceră între doi oameni nu există tentația de a-ți înșela partenerul. Există în schimb încredere, sinceritate, fidelitate. Iar dacă apar fapte de infidelitate prima soluție ar fi eliberarea partenerului de chingile unei relații devenită corvoadă. Asta dacă îl/o iubești cu adevărat. Dacă nu-l/n-o iubești îi tragi o mamă de bătaie și te răzbuni în același mod. :)

  2. Bineinteles ca ierti. Nici nu e nimic de iertat. Pana la urma ce lagatura are alta femeie sau alt barbat cu relatia ta? Nici una! Sexul si dragostea se afla pe paliere diferite in viata. Poti sa iubesti de la minus la plus infinit si totusi sa inseli. Cand stii asta, cand faci asta, dormi linistit si nu te intrebi niciodata unde e partenerul tau si ce face la ora asta. Pentru ca simti conexiunea atat de puternica incat nu conteaza daca va inselati sau nu. Cand legatura aia nu exista, nici macar fidelitatea nu conteaza si nu ajuta. Oricum relatia e fara sens. :)

  3. Mi s-a intamplat. As fi putut fi eu in locul lui. L-am iertat dar tot ne-am despartit.

  4. Depinde de context : daca ar fi o chestiune legata strict de sex ( o aventura, o prostituata) nu l-as parasi. Probabil, nu stiu cu certitudine… M-ar durea insa daca ar iubi pe altcineva (asta si fara sa implice sexul).