sondaj: de ce ţi-e frică?

Toţi avem fobiile noastre, mai mult sau mai puţin intense, mai reale sau mai închipuite, trecătoare sau agăţate de noi ca ciulinele de blana câinelui. Aşa că n-ar strica un sondaj. Şi am ales cele mai întâlnite motive de frică :)) Vă rog să fiţi serioşi în răspunsuri, pe măsura întrebării. Şi, dacă aveţi frici speciale, treceţi-le aici, ca să ştie şi alţii de ce ar putea să le fie teamă. Dar fiţi creativi, vă rog, nu-mi veniţi cu frica de păienjeni, gândaci, şoareci, şerpi sau înălţime! :)

 
 
 
 

***

Poţi răspunde aici şi la alte întrebări.

Categorii: sondaj
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Mi-e frica de oameni si de ce se ascunde in ei.Mi-e frica de prostia si de ignoranta lor.

  2. Imi este frica de incertitudine(i) !Imi plac lucrurile clare,bune,rele,pentru a hotara ce e de facut !

   1. Mi-e frica de acuze pe nedrept, ca nu stiu cum sa ma justific, mi-e frica de ziua de maine, asa, pur si simplu,mi-e frica de ziua cand va trebui sa pun o stampila pe viitorul presedinte, mi-e frica de kg in plus ca nu vor sa scada, mi-e frica sa fac analize medicale, mi-e frica sa mai intru intr-un magazin de teama sa nu las toti banii acolo, mi-e frica de snopul de facturi pe care inca nu le-am deschis, frica mi-e ca tara asta va ajunge cat un judet, mi-e frica de numarul din ce in ce mai mare de copii cu grave probleme de sanatate, mi-e frica sa mai merg in cimitir ca sa aprind o lumanare pentru ca sunt caini…si eu iubesc cainii, dar ei nu ma iubesc pe mine in acel loc, sigur, le e frica de mine!
    Seara buna!

  3. Mi-e frica de cainii maidanezi dintre blocurile capitalei noastre. Sunt curios cati au declarat acest lucru in sondaj.

  4. nu stiu daca are vreun nume dar sunt sigura ca este o fobie. sunt singura intr-o tara straina de cativa ani(am venit doar la munca) si am o frica reala, constanta, ca voi ramane aici la nesfarsit, fara posibilitatea intoarcerii, intr-un viitor apropiat, alaturi de familia mea, in tara.

   1. eu am fost in situatia dumneavoastra ,si stiu ce inseamna,ca sa nu m-ai fiu singura mi-am adus si sotul sa fim amindoi, eram in MILANO si cind aveam pauza de 2 ore era musai sa es afara ,ca ningea,ploa eram obligata sa stau pe strazi plingeam si ii spuneam sotuli meu daca nu vi si tu, vin acasa ,si asa saracul a venit sa stea cu mine si sa gasit si el de munca ,,dar de ce mi-a fost frica nu am scapat ,sa intimplat nenorocirea, sotul meu a suferit un accident mortal la locul de munca si acum ,ma simt si vinovata ca poate daca eu nu il chemam sa fim amindoi sa nu mai am eu frica ca sunt intro tara straina,si ca nu o sa mai ma intorc acasa .acum tot singura sunt dar, sunt acasa , si fara sotul meu .