sondaj: cine ar trebui să deszăpezească trotuarele?

Văleu, veni iar iarna peste noi şi ne prinse în tricouri cu mânecă scurtă, aşteptând primăvara. Şi, tot ca de obicei, a nins ca-n poveşti. Pentru cei din satele Munteniei sud-estice, ca în poveştile de groază. Pentru orăşeni, ca-n basmele copilăriei sau ca-n Esenin, dacă au auzit de el :) Autorităţile au făcut ce-au putut. Străzile mai arată cum arată, dar trotuarele… Lăsate în plata domnului, aşteaptă cuminţi pe cineva să le deszăpezească. Cin’ să fie, cin’ să fie? Oamenii zic că primaru’, edilu’ zice că cetăţenii! Tu ce zici? :)

***

Poţi răspunde aici şi la alte întrebări.

Categorii: sondaj
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Ce repede s-a transformat albul in gri! Pacat, era frumos, ca-n basme!
   In sfarsit, ceva inedit! A nins! Da a aparut o problema noua! Ce facem cu zapada de pe trotuar? Cum nu ne-am confruntat cu aceasta problema pana acu, si suntem incapabili de a ne descurca in asrfel de situatii surprinzatoare, eu zic sa aruncam un ochi la cei care o patesc mereu – poate asa o sa stim cum procedam in astfel de situatii! Pana atunci, oameni buni, pune-ti mana pe lopata! Ce mai stati? Chiar vreti sa va anchilozati cu totul – inclusiv mintea!?