seară de film

V-am spus vreodată că mie îmi plac filmele inspirate din fapte reale? Adică, dincolo de scenariu, regie, imagine, atmosferă, jocul actorilor, mai primesc puncte şi pentru că ştiu că oameni ca aceia chiar există. E şi cazul recomandării mele de azi. O peliculă cu mulţi actori buni, dintre care Hilary Swank se detaşează, ca întotdeauna. E despre o soră care face facultatea de drept doar ca să-şi salveze din închisoare fratele condamnat pe nedrept! Asta, în timp ce-şi creşte singură copiii şi se luptă cu un sistem extrem de complex. Eu mi-am dorit mereu o soră sau un frate care să fie capabil/ă de aşa ceva pentru mine!

Conviction (2010)

8 ★ de la mine!

***

Te invit să vezi toate recomandările mele făcute aici.

Categorii: filme
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Este intr-adevar cutremurator faptul ca o nedreptate si o judecata stramba din democrata America le-a mancat celor doi oameni- frate si sora, cate o jumatate de viata, Si ironia sortii este ca el, Kenny, dupa ce a fost eliberat din inchisoare a mai trait doar sase luni pentru ca a suferit un accident, s-a lovit la cap si a murit.Deci doar 6 luni de libertate si atata timp petrecut intr-o lupta. Adica.. cam asta e dreptatea pe lumea asta.

   1. Sincer? N-as fi vrut sa am o sora sau un frate pentru care sa fie nevoie de un astel de gest :) Dar, daca ar i fost nevinovat/a, sigur l-as fi facut!

  2. Cam ai, cred (oricum, ceva pe-acolo). Din fericire nu va trebui sa te scoata de nicaieri :) Acuma… na, daca tu vroiai musai sora sau frate, e cam tarziu sa facem rost :p
   Bun filmul, imi placu…