seară de film

E momentul să ne mai și amuzăm :) Așa că vă invit să vedeți o comedie americană, un remake după una canadiană. Nu știu dacă o să vă facă să râdeți în hohote, dar o să vă binedispună cu siguranță aventurile unui sat izolat în încercarea de a convinge un doctor că e locul cel mai potrivit pentru el. Și pentru asta, locuitorii simpatici, dar ciudăței, ai localității sunt gata de orice: să spioneze, să manipuleze, să se prefacă jucători de crichet. Un film cald, despre oameni și despre ce sunt ei în stare pentru a-și păstra întreagă comunitatea.

The Grand Seduction (2013)

8 ★ de la mine!

***

Te invit să vezi toate recomandările mele făcute aici.

Categorii: filme
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Hai ca mi-ai facut dimineata mai frumoasa. L-am trecut la TO DO LIST pentru sambata seara. Cred ca va fi o comedie reconfortanta, numai de vazut impreuna cu mandruta mea si un lighean de floricele. Mersi Radu!

  2. Foarte bun filmul! Mulţumim din nou pentru incă o recomandare bună.