seară de film

Eu nu-mi amintesc de niciun rol jucat prost de Kate Winslet. Fie că era doar o scurtă apariție, fie că se desfășura într-un film mai slăbuț, performanța ei interpretativă domina ecranul. Cu atât mai mult o face în acest regal actoricesc, prilejuit de scenariul acestei pelicule, scris, parcă, special pentru ea. Personajul căruia îi dă viață este o mamă depresivă, al cărei univers, și așa profund dat peste cap, este zdruncinat de întâlnirea un un pușcăriaș evadat. Este o poveste de iubire, dar nu doar atât. E și despre descoperire, culpabilitate, responsabilitate, dorința de a trăi, frică și curaj.

Labor Day (2013)

8 ★ de la mine!

***

Te invit să vezi toate recomandările mele făcute aici.

Categorii: filme
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Tulburator film; Kate a fost impecabila in pielea personajului; Domnule Radu, va recomad sa vedeti filmul TRIAGE (2009) in regia bosniacului Danis Tanovic (daca inca nu l-ati vizionat); as fi curioasa ce nota ati da filmului; unii spun ca e un rateu cinematografic, altii ca e un film excelent; e vorba despre drama unui fotograf de razboi (interpretat de Colin Farrell)