seară de film

Un film special cu un subiect foarte interesant și capabil să-i intrige pe spectatori. Cillian Murphy (un actor foarte talentat) dă viață unui personaj extrem de tulburat dar care a reușit să ajungă la un echilibru interior și exterior. Până într-o zi în care un accident de tren îi aduce un vagon în curtea casei îl obigă să-și testeze universul dual într-on interacțiune cu cei din jur. Un thriller psihologic bine construit și foarte bine jucat. Regizorul e la primul său film. Pe Cilian îl secondează Susan Sarandon și Ellen Page. E unul dintre acele filme care nu se încheie la genericul de final.

Peacock (2010)

8 ★ de la mine!

***

Te invit să vezi toate recomandările mele făcute aici.

Categorii: filme
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Din descriere filmul pare interesant. Am incercat sa-l caut, sa-l vizionez online dar nu am reusit. Imi recomandati si un site unde poate fi vizionat?!

   1. Din pacate, nu pot recomanda site-uri sau alte locuri de unde ai putea procura filmul :)