seară de film

Vă propun o peliculă despre moderna epocă a interconectării. Despre lumea de azi, de neconceput fără computer, mobil, internet, facebook. Despre senzaţa de comunicare sporită şi despre hiatusurile interumane pe care le ascunde aceasta. Despre relaţii şi despre efectele pe care le poate avea înlocuirea interacţiunii directe cu cea virtuală. Nu e un film împotriva tehnologiei ci pentru responsabilitate în folosirea ei. O poveste despre singurătate într-o lume prea aglomerată.

Disconnect (2012)

8 ★ de la mine!

***

Te invit să vezi toate recomandările mele făcute aici.

Categorii: filme
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. L-am vazut acum vreun an…mi-a placut f mult, m-a impresionat profund si culmea, s-a adeverit cumva, repulsia mea fata de facebook ,yahoo,google….si alte…alea :(

  2. Ai putea sa spui cand faci recomandarile, si de unde sa fie preluat? De genul poate fi vazut asta seara pe TVR 1, sau pe DVD sau net.. Merci.

   1. Mai greu. Eu recomand filme care mi-au placut, nu filme din programul tv :) Cred ca un minim efort de a le cauta poate face oricine care are incredere in gusturile mele :)