seară de film

Dacă mi-ar fi spus cineva acum 10 ani că mă voi uita la un thriller norvegian, fără să fiu legat de scaun, şi că o să-mi şi placă… i-aş fi spus să se-ntoarcă peste un deceniu :) Da, am văzut filmul pe care vi-l recomand azi. Are cam tot ce-i trebuie pentru genul căruia îi aparţine. Intrigă, acţiune, twisturi. Aventurile unui specialist în căutarea de oameni buni pentru preluarea unor funcţii de conducere, dar hoţ de opere de artă în timpul liber. E bogat, are nevastă frumoasă şi amantă. Dar nu e destul. Pelicula are un aer european, ceea ce nu-i rău deloc.

Headhunters (2011)

8 ★ de la mine!

***

Te invit să vezi toate recomandările mele făcute aici.

Categorii: filme
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Recomand si eu cu draga inima. Dar cu o atentionare pt cei care nu sunt obisnuiti cu stilul nordicilor – este un film pe alocuri dur – dar pentru scena memorabila din wc-ul de la tara, trec si fetele peste acest aspect :)