Seară de film

Chiar dacă a avut în distribuţie trei nume mari şi unul în plină afirmare ale cinematografiei americane, filmul din această seară nu poate fi considerat comercial. Dimpotrivă, povestea, mai ales, şi modul de realizare înclină spre indie. O familie disfuncţională, un tată abuziv, un fiu sensibil şi o mamă care descoperă târziu că-şi dorea mai mult de la viaţă. O baleiere între trecut şi prezent, o dramă a unor oameni care cu greu fac faţă urmărilor ei. Şi, totuşi, trebuie să găsească forţa de a construi în vieţile lor şi relaţii normale cu ceilalţi.

Fireflies in the Garden (2008)

Eu i-am dat 8 stele din 10!

***

Dacă ţi-a plăcut recomandarea mea, înscrie-te la newsletter (în meniul din dreapta), ca să primeşti direct pe mail informaţii despre noile recomandări pe care le voi posta pe blog!

Categorii: filme
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular: