Seară de film

Câte ştiţi despre fotbalul american? Nu foarte multe, presupun! Ei bine, acest film nu este depre sportul rege din Statele Unite. Ci despre un fan al lui. Un excelent studiu psihologic despre un om simplu, care iubeşte fotbalul mai mult decât orice şi care şi-ar da o mână şi-un picior ca să se întâlnească cu idolul său. Într-o zi se-ntâmplă. Şi viaţa lui se dă peste cap. La cum sună introducerea, ar putea fi vorba despre o comedie. Dar nu e!

Big Fan (2009)

Eu i-am dat 8 stele din 10!

Dacă ţi-a plăcut recomandarea mea, înscrie-te la newsletter (în meniul din dreapta), ca să primeşti direct pe mail informaţii despre noile recomandări pe care le voi posta pe blog!

Categorii: filme
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Notat:de văzut! Actorul din rolul principal a avut o prestaţie deosebită,într-un rol secundar,în serialul United States of Tarra.