Seară de film

E timpul pentru un film inspiraţional! Unul care să vă emoţioneze şi să vă stimuleze, în acelaşi timp, să vă depăşiţi limitele! Sigur, şi să vă doriţi să întâlniţi oamenii care să vă ajute în încercările voastre. :) O poveste adevărată, despre un bărbat care se trezeşte rege peste noapte, în pragul unei conflagraţii mondiale. Şi care trebuie să facă faţă nu doar pericolului care îi ameninţă naţia ci şi fricilor interioare care-l împiedică să ajungă la măreţia la care îl recomandă calităţile şi sângele albastru. Amuzant, profund, dens, tensionat, sensibil. Şi un actor fenomenal: Colin Firth, care are, în sfârşit, rolul pe care îl merită! Secondat de un excelent Geoffrey Rush!

The King’s Speech (2010)

8 ★ de la mine!

***

Te invit să vezi toate recomandările mele făcute aici.

Categorii: filme
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


   1. Evident :) Dar mi se pare pierdere de vreme sa recomand filme carora eu le dau sub 8. Si sunt destul de putine cele care merita de la mine 9 sau 10. Asa ca le recomand mai rar.