seară de film

Eu nu ştiu decât două artiste cu voci excepţionale şi cariere muzicale extraordinare, care să fi obţinut şi Oscarul pentru interpretare feminină (nu într-un musical :). Una e Barbra Streisand. A doua joacă în filmul pe care vi-l propun astăzi. O poveste de iubire, agitată, pasională, romantică şi nărăvaşă, exact ca italienii care-i dau naştere. De altfel, spiritul latin e cel care dă sarea şi piperul acestei pelicule. În care apare şi Nicholas Cage, pe vremea în care mai ştia să interpreteze un rol :)

Moonstruck (1987)

8 ★ de la mine!

***

Te invit să vezi toate recomandările mele făcute aici.

Categorii: filme
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Moonstruck e un film minunat, in care actorii au fost excelent distribuiți și au avut o interpretare de zile mari. Nu m-a surprins atat Nicolas Cage, cat m-a surprins Cher, un adevarat talent actoricesc. Credeam ca stie doar sa cante !