seară de film

Despre filmul de azi n-aş vrea să vă spun prea multe, să nu vă stric plăcerea descoperirii :) Dar trebuie să vă atenţionez că nu e pentru cei mai slabi de îngeri. E dificil de urmărit, pentru că imaginile sunt dure (dar nu pentru c-ar fi violente sau sângeroase). Pur şi simplu personajul principal reuşeşte să te absoarbă în lumea lui terifiantă, fără somn şi odihnă, cu multe umbre şi zone de întuneric deplin. Alături de el aluneci pe panta nebuniei şi împreună cu el te întrebi ce e real şi ce nu! O performanţă extraordinară a lui Christian Bale (una din multele), cu puţin timp înainte de a deveni comercialul Batman, cu voce îngroşată.

The Machinist (2004)

8,5 ★ de la mine!

Categorii: filme
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. C. Bale este unul dintre actorii mei preferati. Am citit undeva ca pentru a slabi atat de mult pentru rolul asta, a mancat o perioada destul de lunga doar o conserva de peste si doua mere pe zi. Asta da “chinuiala” ! :)

  2. Mi-a placut si m-a ingrozit in American Psycho, o sa ma uit si la acest film, la recomandarea ta. Daca ma tulbura prea mult iti trimit mesaje in timpul stirilor, am glumit, bineinteles. Mersi.