seară de film

Pentru azi o realizare cinematografică mai rar întâlnită. Un film compus din 18 mici povestioare, care au în comun două lucruri: Parisul şi iubirea. Unii dintre cei mai buni regizori şi actori au ţesut o peliculă originală, plină de candoare şi imaginaţie, de sentiment şi emoţie. Nicio poveste nu seamănă cu cealaltă, nicio iubire nu se simte la fel. Vă va fi imposibil să nu găsiţi măcar una care să vă meargă la suflet.

Paris, je t’aime (2006)

8 ★ de la mine!

***

Te invit să vezi toate recomandările mele făcute aici.

Categorii: filme
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Ma bucur sa vad recomandari, nu stiu daca este inebunit dupa comedii dar ai idee de un film foarte amuzant unul care sa ma faca sa rad cu adevarat?
   P.s am vazut cam orice film cu Adam Sanddler.
   Multumesc anticipat!

   1. Tinand cont ca pe mine nu ma amuza filmele lui Sandler, nu cred ca ne potrivim la gusturi. Asa ca n-as sti ce sa-ti recomand…