seară de film

La prima vedere, pare un film despre un băiat care-şi pierde tatăl şi care încearcă să-l păstreze în el, amintindu-şi ce a învăţat de la el şi aplicând în aventura căutării declanşate de găsirea unei chei misterioase. Întâlneşte oameni cărora le schimbă vieţile şi care îl învaţă că, şi fără tatăl său, nu e singur. La a doua vedere… filmul vrea mult mai mult… spune povestea unei naţiuni care încearcă să treacă peste cea mai cumplită tragedie care a lovit-o vreodată…

Extremely Loud & Incredibly Close (2011)

Eu i-am dat 9 stele din 10!

***

Te invit să vezi toate recomandările mele făcute aici.

Categorii: filme
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. “…spune povestea unei naţiuni care…”
   Puteai macar sa indici in text si CARE-i natiunea aia… (la ora asta nu se pune problema sa pun “filme” – nici macar trailerul – si nu stiu cand (DACA) oi mai reveni asupra articolului.

   Pt a evita confuzia cititorilor (care poate cauta – dupa mult timp – vreo anumita recomandare) ai putea sa diferentiezi cumva titlurile articolelor de acest tip (fie – mai sugestiv – prin numele filmului recomandat, fie – mai facil – punand si in titlu numerotarea din URL).

   1. Cine e curios ce natiune e, se uita la film :)
    Nu pot pune numele filmelor in titluri iar un simplu numar ar fi inutil.