proşti, da’ mulţi! :))

Această postare nu are nicio legătură cu “iubitorii” de animale de pe meleaguri mioritice, ştiţi voi care, ăia pentru care un copil, o femeie sau un diplomat japonez omorâţi de maidanezi sunt doar victime colaterale ale sfintei cruciade de păstrare a câinilor pe străzi! Ci cu prostia în stare pură. Care, când e dublată şi de ignoranţă… poate avea efecte devastatoare :) În cazul de mai jos, din fericire, doar hilare :))

Un nene mai glumeţ a postat pe facebook o poză în care celebrul regizor Steven Spielberg stă lângă un Triceratops mort. Evident, fotografia e făcută în timpul filmărilor la blockbusterul Jurassic Park din 1993. Imaginea are şi o explicaţie: “Poză scandaloasă a unui vânător de plăcere alături de Triceraptosul pe care tocmai l-a măcelărit. Vă rog să sharuiţi, astfel încât lumea să-l cunoască şi să-l facă de ruşine pe acest om josnic!”

Ceea ce a urmat este inimaginabil. Sau nu? :)) Sute de comentatori şi-au manifestat indignarea faţă de acest nemernic care omoară fiinţe nevinovate. Au fost unii care au cerut să fie aruncat şi să putrezească în puşcărie. Alţii au declarat ritos că sunt dezamăgiţi şi că nu-i vor mai urmări filmele de acum înainte. O tânără vrea ca Triceratopsii să fie declaraţi specie ocrotită, să fie strânşi toţi şi ţinuţi în grădini zoologice, ca să se bucure toată lumea de ei. Mulţi au anunţat deja că au raportat imaginea celor de la facebook, pentru a o scoate de pe site şi au chemat la boicotarea reţelei de socializare, dacă aceasta nu va lua măsuri împotriva unor astfel de ticăloşi. Nu, nu sunt glume. Deşi şi din acestea au fost destule din partea celor care ştiau că animalul din imagine a cam dispărut de pe Terra acum vreo 66 de milioane de ani. Unul dintre ei încearcă să-i atragă atenţia unui revoltat că cel din poză e regizorul Spielberg. Răspunsul? “Nu mă interesează cine e, indiferent cine e nu trebuia să împuşte acel animal”. Un altul, mai deştept, e convins că vânătorul a omorât bietul dinozaur doar pentru coarne, aşa cum fac ăia care ucid cerbi.

Dar cireaşa de pe tort e pusă de o femeie care spune că atrocităţi ca cele surprinse în fotografie sunt rezultatul clar al lipsei de educaţie a oamenilor :))))

Categorii: diverse
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Imi place, din cand in cand, sa ma mai si distrez …. iar cea mai buna distractie este una de genul acesteia. Cel mai bine ma distreaza penibilul omenirii, paradoxurile prostiei ei, fie ca sunt produse ale ignorantei, fie ca sunt voluntare.
   In plus, cred ca este si dovada instruirii celor care pierd timp pe Facebook. ….. si in acel loc se strang destui saraci cu duhul. Reactiile sunt general valabile si pt un anumit tip de iubitori de animale de pe la noi, desigur….. Dar sa nu uitam ca se aduna de regula cine se aseamana !

  2. Eu cred că “iubitorii” ‘țăcăniți de la noi intră în exact aceiași categorie cu cei care au fost scandalizați de imagine.

   Și cred că mulți, pe lângă faptul că sunt proști, au și anumite tulburări de personalitate poate chiar boli psihice în toată regula.