gânduri de pe bicicletă – ziua a doua

– Azi s-a mai adăugat un miros celui mov de liliac. Cel verde de trifoi proaspăt cosit :)
– Se apropie alegerile. De unde ştiu? Nu de la televizor, sâc! E plin parcul de borduri ce aşteaptă să fie puse de-a lungul aleilor.

– Voltaj îmi cântă în urechi „cât te decizi să dai, tot atât o să şi ai”. Băieţi, eu vă plac mult muzica, dar, câteodată… spuneţi prostii :)
– Aleluia, aş putea zice! Pentru prima dată, o doamnă claxonată pentru că stătea fix pe pista de biciclişti, şi-a cerut scuze!
– Ce-aş fi mâncat şi eu nişte vată de zahăr!
– Alo, domnu’ din bemveu’ ăla decapotat ultimu’ “răgnet”, dă un semn. Am ceva prieteni care ţin la mine şi nu mă vor mort, aşa că sunt sigur că putem pune mână de la mână ca să-ţi luăm nişte căşti la telefonul matale de fiţe, ca să poţi să ţii dracului mâinile pe volan când conduci prin parc.

Categorii: pe bicicletă
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular: