ei se-aleg, noi ne amuzăm!

Azi se cam termină campania electorală! Oficial, cel puţin, pentru că tare mă tem că ea va continua zi de zi, mult timp de acum înainte! Vor lipsi doar cadourile şi promisiunile candidaţilor :) Aşa că să ne mai amuzăm cât mai avem timp! :) Că se-anunţă timpuri grele, când n-o să prea mai avem chef de zâmbit.

Protagonistul primului clip este un personaj cunoscut mai ales prin, hai să fim decenţi şi să spunem… nonconformismul declaraţiilor publice. Dacă n-am vrea să fim aşa eufemistici, am putea spune… ţopârlănismul, grobianismul şi penibilul… ieşirilor acestui politician. Căruia i s-a pregătit o emisiune electorală specială! Vă daţi seama cum a ieşit, dacă până şi invitatul s-a simţit stingherit!

Se spune că un câine este, deseori, mai inteligent ca un om. Sigur, însă, are instincte mai bune! Îi simte pe cei răi, pe cei periculoşi sau pe fanfaroni. Altfel nu se explică de ce se comportă aşa căţelul din imaginile următoare :)

Şi o primăriţă, imparţială ca tot românul. Pentru că nu ştie care dintre luntri va intra prima în port, s-a decis să-şi pună fundul în amândouă. Pardon, faţa pe amândouă! Pe amândouă bannerele ale celor doi candidaţi la parlamentare în colegiul din care face parte şi localitatea păstorită de ea. Aşa că iubeşte şi USL-ul şi ARD-ul! Întrebată pe cine sprijină, totuşi, a răspuns cu înţelepciune: “cu cine trebuie!”

Priviţi imaginea de mai jos! Cu atenţie! Încă o dată! Nu râdeţi! Gândiţi-vă doar în ce univers paralel s-ar putea întâmpla aşa ceva într-o perioadă neelectorală! Acum uitaţi-vă la figura Duduii… Aşa-i că şi ea se gândeşte la acelaşi lucru? :)) I s-au străpezit dinţii din gură şi vuittoanele dosite în şifoniere până după alegeri!

Şi, pentru final, o nouă mostră de mesaj bine construit, bine ţintit, amuzant şi inteligent! Din păcate, are un public ţintă redus, din considerente uşor de desluşit! Să-l mărim niţel. recomandându-l aici :)

Cam atât pentru anul acesta în jurnalul de campanie! Ne vedem duminică, la alegeri! Reveniţi pe blog, pentru a afla, oră de oră, cum stau partidele cu procentele!

Până atunci, dacă nu le-aţi văzut, aruncaţi un ochi şi aici:

ei se-aleg, noi ne amuzăm! (3)
ei se-aleg, noi ne amuzăm! (2)
ei se-aleg, noi ne-amuzăm! (1)
Oşeni, vi se pregăteşte ceva!
campanie care ARDe neuronii

***

Dacă ţi-a plăcut ce-ai citit, poate ar merita să împărtăşeşti asta şi cu prietenii tăi de pe facebook, twitter sau alte reţele de socializare. E suficient să dai share, folosind unul din butoanele de mai jos :)

Categorii: jurnal de campanie
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Sigur, nu trebuie sa scapam ocazia asta, chiar daca suntem nevoiti sa dam un vot NEGATIV. Sper sa n-avem parte de un presedinte asemenea celui ce l-a inlocuit pe Iliescu. / piei drace/

  2. Rasu plansu , din ce ai postat , Radu , in ce ma priveste voiam sa-mi anulez votul dar m-am informat , in colegiu meu candidatii usl “par” cei mai OK , un avocat la” CD” si un doctor la “S ” ard a prezentat niste nou name si ppdd doi traseisti , nu votez udmr din motive ” romanesti ‘ iar celalat partid maghiar mi-a “bagat” in casuta postala o hata federalizata a Romaniei cu “tinutul secuiesc” si Partium ca regiuni …. deci hai la vot !

  3. Alegerile lui…neneea Iancu! S-a pornit in 1990 pe un drum gresit! Cei care s-au instalat in fruntea tarii, putere, opozitie, ne-au vandut cu catrafuse cu tot, strainilor. Cozile de topor, (99% din alesii locali si nationali!) au fost si sunt de un egoism feroce, in stare sa treaca peste cadavrul poporului roman! In vara, in Sighetu Marmatiei, un candidat cerea alegatorilor sa-l aleaga ,,PENTRU BINELE COPIILOR MEI SI AI DVS! Curat Caragiale! Inca nu avem la rampa, romani adevarati! Poate dupa ,,Apocalipsa,, din 12 – 21 decembrie! Speranta moare ultima!

  4. Deabea astept sa vad cit de curajosi sint Romanii ca daca scapa si ocazia de Duminica nu prea vad pe unde scoateti camasa

  5. ,,Rasul plansului”. Pe oricine vom alege, toate alea vom culege . Fiecare cand ajunge ,mult prea sus ,pe el se unge , apoi ,neamurile toate ,ca la noi ,asta se poate .

   1. Nu cred ca-i tocmai asa.Daca am aplica aceasta judecata nu am mai schimba niciodata pe cei de la conducere,indiferent ca au furat sau nu ,daca au folosit bine banii publici sau i-au risipit pe lucrari marunte…De vrem una ,de vrem alta e bine sa mergem la vot ! Sa nu lasam pe altii sa hotarasca in locul nostru ! Odata la 4 ani avem aceasta sansa,sa o folosim .