Din vremuri de demult

Sărim cîţiva ani şi câteva mii de kilometri (de data trecută) şi ajungem la 22 de ani, în Italia. Prima ţară străină vizitată, primele zile ale bărbii mele, care nu mă va părăsi 13 ani :) Tânăr, idealist şi entuziast.Mândru nevoie de ţara mea şi enervat de italienii care ne întrebau la fiecare pas dacă noi avem frigidere, străzi cu asfalt şi dacă mâncăm cartofi :))

Într-o grădină cu mulţi portocali şi ibiscuşi, la o aruncătură de băţ de strâmtoarea dintre peninsulă şi Sicilia. De pa casă puteam vedea Etna. Acolo m-am îndrăgostit de muzica şi mâncarea italienească, acolo am mers prima dată pe un scuter, am cules bergamote, am învăţat la Universitate alături de nepalezi, brazilieni, sudanezi, americani, japonezi, polonezi, am spălat vitrine şi scări de bloc şi am vopsit balcoane.

PS. Click pe poză pentru a o vedea mai mare.

Categorii: fotografii
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Mi-sa intimplat si mie acum 6 ani eram in sudul italiei mai bine zis Taranto si stateam de vorba cu o fam de italieni si ma intreaba foarte curiosi ..voi aveti televizoare si daca avem molluri ?va dati seama ce inapoiati ne cred ..de ce acum toti barbati aleg tunsorile scurte ?

  2. Nu te preocupa Radu , ca italienii intreba si acum , daca avem perdele la geamuri si daca avem masini de spalat rufe…

  3. semanti cu sotul meu cand era si el mai tanar, in liceu, dar fara barba. De altfel dlui va admira destul de mult. :))

  4. De ce ai renuntat la barba ? Iti venea foarte bine . Te-am revazut pe inregistrarea cu d-l Tuca cu ocazia asta mi-a mai trecut dorul de el , mie personal imi lipseste . In rest peste tine nu prea au trecut anii . Sa ai o seara linistita, ne revedem la stiri . Si o curiozitate , parul scurt tine de job list-ul tau ? Un senior editor de pe la voi ,RTV si care apare destul de des pe sticla are parul lungut bine chiar daca la fel de bine este si grizonat .

   1. Ma saturasem de barba si ma imbatranea :) Parul scurt e alegerea mea. Intotdeauna mi-a placut parul scurt.