de din vremuri de demult

Acesta este un trucaj! Eu NU voiam să fur sfintele clopote din curtea bisericii Trei Ierarhi (din Iaşi), ci le puneam la loc, după ce le recuperasem, cu mult curaj, de la turci, tătari, ruşi, polonezi şi alte neamuri năvălitoare! De asemenea, e greu de crezut că eu aş fi mers, vreodată, pe stradă, îmbrăcat cu asemenea iţari scurţi şi bălţaţi, chiar dacă vorbim de anul 1991 şi de moda proaspăt post revoluţionară.

O altă amintire din tinereţile mele demult apuse. Din vremurile acelea în care tot ce zbura era comestibil (nu se inventase încă blue-air-ul), toţi oamenii erau buni, toate drumurile erau deschise şi iubirea plutea în aer, nu trebuia decât să inspiri :) Cred că v-am mai spus că între mine şi Iaşi a existat un coup de foudre… Întotdeauna mi s-a părut altfel decât restul ţării, şi slavă norocului, am văzut-o cam pe toată. Mi-e dor să mai merg acolo…

PS. Strâmbătura de pe faţa mea nu era efectul (cu atât mai puţin simularea) efortului fizic (pentru că, evident, eu am fost mereu un forţos) ci strategie de a îndepărta duşmanii :)

PPS. Click pe poză, dacă vreţi s-o vedeţi mai mare.

Categorii: fotografii
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Vorbesti de parca ai avea o mie de ani , zau asa . Si da , Iasul are farmecul lui , neegalat de niciun alt loc .Acolo am pozat si eu , dar fara forta necesara :)

  2. Dacă ți-e dor de Iași, de ce nu te duci să-l revezi?! Am auzit că este foarte frumos.
   (fotografia este originală…)

   1. Ca sa fiu sincer… pentru ca mi-e teama ca nu voi regasi Iasiul pe care il stiu eu.
    Si in al doilea rand, pentru ca am atatea locuri din lumea asta larga pe care nu le-ma vazut…

  3. Daca n-ai papat Cavit destul cand erai mai tinerel… dar se rezolva si cu un Cotnarel sau o Zghihara de Husi, mai ales ca erai major la data luarii fotografiei. Oh, Iasi – orasul studentiei mele, atat de frumos dar atat de mort economic… Erai fan Beatles pe atunci? Ai un mop top de toata frumusetea pe vremea cand bajetii o ardeau mai toti cu frizuri de depesari sau a la Vanilla Ice. O tempora…

  4. Am constatat că suntem de-o seamă, eu fiind doar cu jumătate de an mai marte decât tine. Bravo !… și eu eram entuziastă în acea perioadă, între timp mi-am mai revenit :).