ce-ţi mai place muzica italiană, Radule!

Atunci când ai, ca mine, peste 1400 de melodii italieneşti în playlist, alese cu multă parcimonie din zeci de mii ascultate de-a lungul anilor, e foarte greu să stabileşti clar o ierarhie a lor. Deşi, atunci când le aud, le recunosc imediat, aşa, stând în faţa calculatorului, chiar văzând lista cu cele 1400 de titluri, mi-e imposibil să le identific exact pe toate. Aşa că, e foarte probabil ca, dacă aş face un alt “top” peste o vreme, într-o altă stare de spirit, el să arate altfel în unele zone. Cu toate acestea, cele 5 cântece de mai jos nu vor lipsi niciodată din el :) Plus două bonusuri diin plutonul imediat de sub linie :)

Nu puteau lipsi două melodii ale cântăreţului meu preferat :)

Şi cele două bonusuri.

Categorii: anacronic
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Radule , daca-mi permiti apelarea , sper ca ai printre primele 100 si Giana Nanini & UmbertioTozzi & Riccardo Cocciante & I Pooh@Tanta voglia di lei & Riccardo Fogli@Mondo & Laura Pausini …

   ps in alta ordine de idei , mai putin muzicale , la rubrica “Ce vor cititorii” ma inscriu cu o dorinta : un articol pe tema Ciprului ; grazie !

   1. Dupa cum spuneam, Marcel, am peste 1400 de melodii :) Sigur ca printre ele se numara si cele ale cantaretilor pomeniti de tine :)
    Nu sunt un analist de politica externa sau economica :) Pentru asta chiar iti trebuie cunostinte extinse despre subiect, nu merge cu datul cu parerea :)