băsiştilor, iată-vă idolul, în toată imundiţia sa!

Băsiştilor, dacă v-aţi plictisit de glumiţele de şantier cu “fă” şi de colajele cu premierul şi bărcuţele, îndrăznesc să vă supun atenţiei un nou subiect. Ştiu că nu e la fel de suculent precum cel în care a fost implicat şi, mai ales, titrat, Ponta. Nu e o poantă bună cu Daciana, fiica lui Sîrbu, şi nici o tragedie ca neprezentarea premierului la convocarea la ambasada Înaltei Porţi de peste ocean. Nu e o dovadă că pesediştii comunişti au vândut ţara ruşilor şi nici că Voiculescu e un hibrid extraterestru între varan şi motan. N-are greutatea descoperirii că o poză banală şi neutră dintr-un afiş electoral e luată dintr-o bancă de imagini. Nu, n-are nimic interesant în el. De aceea, probabil, îl veţi ignora cu desăvârşire, pentru că aveţi lucruri vitale pe care să le bateţi în piuă în campania asta electorală!

Ştiu că nu e o încălcare gravă a Constituţiei, a legilor, a bunului simţ. Ştiu că nu e un scuipat în capul tuturor românilor care au votat pentru demiterea lui băsescu şi în gura celor care s-au opus, ascunzându-se prin dulapuri. Ştiu că nu e o mostră de bătaie de joc la adresa unei ţări întregi. Şi nici o dovadă a lipsei de democraţie care ar putea-o interesa pe madam Neuland sau pe vreunul dintre adjuncţii asitenţilor secretarilor acesteia. N-o s-o auzim pe Macovei urlând la Bruxelles şi nici n-o s-o vedem agitând steaguri pe la geamuri, n-o să vedem liota de jurnalişti “deontologi” folosindu-şi mijloacele media pentru a trage un semnal de alarmă faţă de acest derapaj incalificabil. N-o să vedem niciun procuror “independent” şi zelos autosesizându-se şi începând să-i ia la întrebări pe cei implicaţi, pentru apărarea statului de drept!

Pentru că individul din imagine n-are adversarii pe care îi merită. Pentru că aceştia îşi dau la gioale reciproc, în loc să aibă grijă de acest specimen şi de gaşca lui obraznică şi profund coruptă, nu doar moral. Pentru că românii sunt apatici şi resemnaţi. Pentru că mai sunt câteva sute de mii care încă se mai uită la acest defect al istoriei ca la un mesia. Pentru că se vor găsi imbecili care vor spune “şi ce dacă preşedintele ţării face campanie electorală făţişă pentru o formaţiune politică? Şi Ponta a… plagiat!” Pentru că presa îşi pierde vremea cu gonflabile şi cocalari. Pentru că, atunci când se implică, o face partinic, exagerat şi fără credibilitate. Pentru că… România!

Sursa: pagina de facebook a Duduii. Aşa că nu vă obosiţi să inventaţi manipulări photoşopiste!

PS. Să nu credeţi că e o “scăpare”. E campanie electorală. Şi preluarea acestor poze în presă va promova partiduleţul inventat de locatarul de la Cotroceni pentru Duduia sa. Deja sunt peste 1300 de handicapaţi care le-au dat like! Îmi pare rău, dar alt termen mai decent nu-mi vine în cap! Nu pot decât să sper că vor avea şi efectul invers decât cel scontat de personajele de la malul mării.

Categorii: viaţa cetăţii
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Vrem, nu vrem ne intoarcem la NENEA IANCU CARAGIALE si la eroii lui inconfundabili:-curat murdar coane Traiane,Joitica sa va traiasca sa ajunga mare,mare si sa va ia la ancora ! Numai ca la teatru radeam de ne curgeau lacrimile ,dar acum ne plangem de mila si de rusine.

   1. Sigur ca sunt mai bun! Si cred ca 50% dintre romani sunt mai buni decat jegul de la Cotroceni!
    Si presupun ca vorbeai despre limbajul “prezidential”. Ca pe ala nu-l intrec decat birjarii de pe vremuri!

  2. De cand a slabit Nuti, arata nashpa rau. Dar ati descarcat poza de grup sa o studiati mai bine ? Sa vedeti ca Matrozu’ Chior sta intim lipit de Udrea, de nevasta are o apropiere fortata asa cumva. Ma gandesc ca daca erau tricourile inversate nu era asa o problema grava, pe tricoul matrozului ar fi scris “I’m popula”, ceea ce e si adevarat, la necasta-sa “made me”, adica sa o faca populara si la Nuti – Voteaza PMP. Cred ca s-a imbatat Base si a incurcat tricourile.

  3. Ptr adrian….instructorul a sarit cu 5 parasute,4 din material textil si una din carne si oase…

  4. Buna dimineata si felicitari pentru felul in care ai reusit sa sintetizezi ceea ce reprezinta situatia in care ne aflam cu totii si motivul, unul dintre ele si poate cel mai important, care genereaza aceasta situatie…
   Insa, ”sindromul” Traian Basescu nu este singurul si nu este primul sau ultimul din istoria romanilor si acestei tari.
   Paradoxul nostru de neam este acela ca, dupa ce alegem in depina cunostinta, euforic dar lipsit de constiinta, astfel de anomalii nationale, mandatandu-le sa ne conduca destinul si sa ne reprezinte din toate punctele de vedere, ajungem apoi sa murim pe dinlauntru de suparare, scarba si neputinta cand nu mai stim si nu mai vrem sa ii curatam de pe viata noastra si din istorie.
   Daca romanii l-au ales pe Traian Basescu de 2 ori, cu ”gura” si capul pline de vise aberante de ”trait mai bine”, si daca tot acesti romani au ajuns la limita suportabilitatii in privinta acestui mutant, de ce aceeasi romani nu reusesc sa il elimine pe Traian Basescu si orice alta aratare apocaliptica care se hraneste cu viata, prezentul, viitorul, banii, munca si mintea noastra, la fel de natural si rapid?!
   Ce vraja rea si ce blestem intuneca mintea si vointa acestui neam de oameni pe care-l reprezentam, in asa hal incat sa acceptam astel de ”accidente” si anomalii umane de sute de ani, comportandu-ne ca niste sclavi, ca niste fiinte lipsite de capacitatea de a discerne si a-si determina si asuma existenta si destinul de oameni si de tara?!
   Traian Basescu si altii ca el, sunt doar refelxii ale mintii noastre nationale si individuale. Atata timp cat ne va preocupa orice altceva in afara adevarului, corectitudinii, echilibrului, bunului simt si demnitatii, astfel de creaturi vor continua sa existe si sa stea confortabil pe carca si viata noastra, hranindu-se pantagruelic cu tot ceea ce avem si suntem si oferind in schimb minciuna, umilinta, decandenta, opulenta murdara si fatisa, dispret si distrugere.
   Din pacate, problema suntem noi, romanii si nu Traian Basescu, amantele lui, Ponta, parlamentarii idioti, gastile mafiote politice, blaturile lor si alte multe emanatii letale nationale care ne decimeaza de ani de zile…

   1. Subscriu 100% la tot ce ati enuntat atat de concis si la obiect.Aveti perfecta dreptate.Singura si slaba mea consolare e ca nu l-am votat niciodata pe acest specimen care nu are ce cauta in fruntea tarii.