alte zece fotografii pe care n-o să le uiți ușor!

Acum câteva luni vă propuneam câteva fotografii emoționante, surprinse în diferite epoci și colțuri ale lumii. Mici drame personale sau mari tragedii colective, surprinse într-o fracțiune de secundă pe peliculă. Bucurii intense sau dovezi ale resurselor de umanitate pe care le mai au, din fericire, mulți semeni de-ai noștri. Pentru că v-au plăcut, recidivez azi, cu o nouă serie de 10 astfel de imagini.

Spălătorii de geamuri s-au costumat ca supereroi pentru a le aduce o bucurie micuților internați într-un spital din Sao Paulo (Brazilia), de ziua copilului, care, acolo, se sărbătorește pe 12 octombrie.

BRAZIL-CHILDREN-DAY

O femeie stă în mijlocul resturilor caselor distruse în martie 2011, în nordul Japoniei, de cutremurul și tsunamiul care au devastat zona.

Un chirurg polonez, după o operație reușită de transplant de inimă, care a durat 23 de ore. Asistentul lui doarme în colțul sălii.

Soldați (dintr-o țară asiatică, cel mai probabil) se fac punte pentru a permite copiilor dintr-o localitate izolată de recentele inundații să meargă la școală.

Un pompier dă apă unui urs Koala, în timpul unor extinse incendii de pădure din Virginia, Australia.

Un tânăr american tocmai a aflat că fratele său a fost ucis într-o altercație cu poliția.

Un cuplu a întâmpinat moartea îmbrățisându-se, după prăbușirea unei fabrici din Bangladeș.

Un bătrân afgan oferă un pahar cu ceai unui soldat occidental aflat în misiune.

Un copil încearcă să-și ridice tatăl beat.

Eroul britanic de război Andy își îmbrățișează copilul, pe care nu spera să-l mai poată avea după rănile extrem de grave suferite în Afganistan, când a călcat pe o mină antipersonal.

PS. Poți vedea aici câteva fotografii emoționante.

Categorii: diverse
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
  •  

    Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

    Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


    Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

    [fbcomments]

    Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular: