10 (sau mai mulți) proști, dar norocoși!

Ați avut vreodată senzația că universul conspiră împotriva voastră? Că totul vă iese pe dos, că vă împiedicați fix când aveți în mână ceva ce nu trebuie să se verse, sau vă loviți cu capul de ușa dulapului uitată deschisă, sau vi se rupe șiretul exact când vă grăbeați să ieșiți din casă? Cu alte cuvinte, că aveți ghinion, deși n-ați greșit cu nimic? Ei bine, cei din pozele de mai jos nu sunt ca voi :) Ei sunt norocoși (bunică-mea avea o vorbă cu scăldătoarea), deși s-au cam chinuit să inventeze situații în care ar fi putut s-o pățească rău de tot. Se spune că prostia se plătește! Ei bine, se pare că ei sunt excepțiile care confirmă regula!

Categorii: diverse
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. * Desi in multe ocazii prostia uimeste,gasesti in unele si ‘sclipiri’ de inteligenta fara explicatie…la prosti.Exemplu,scara desi era dubla,e paradoxal cum a fost folosita la prima vedere,insa era suficent un singur brat al ei si a fost bine fixat desi la prima vedere ai alta ‘vedere’…