top 6 articole ale anului meu de blogger

Aşa cum se obişnuieşte, finalul anului aduce după sine tot felul de bilanţuri şi, implicit, topuri, clasamente, podiumuri. Pentru că e şi primul meu an de blogger, evident că sunt extrem de curios să aflu care sunt “gusturile” cititorilor mei şi care dintre postările mele au suscitat interesul lor. Spre surprinderea mea, topul nu e aşa cum mă aşteptam, cel puţin pentru unele intrări. Şi, ca să mă dau interesant, clasamentul meu nu are 10 poziţii, sau 5, ci 6! C-aşa am vrut eu, na! :)

Pe locul 6 stă protestul meu la adresa modului în care românii înţeleg să facă turism. A fost un articol revoltat, născut din experienţa mea mai mult decât neplăcută la Cabana 3 Brazi din Predeal. Sincer să fiu, m-a surprins succesul avut de această postare.

la Cabana Trei Brazi… NEVER! EVER!

Pe locul 5 e un articol politic, ceea ce nu e chiar aşa de mirare într-un an atât de agitat ca cel ce se încheie. În general, postările de acest gen au fost destul de citite, dar cel mai cel a fost unul ieşit din momentele cele mai fierbinţi ale confruntărilor electorale.

MRU îl atacă dur pe preşedinte!

Pe locul 4 e unul din gândurile mele, prezentat sub forma unei cugetări de om deştept :) Cred că prezentarea a fost cea care i-a asigurat succesul :) Şi faptul că postările acestea sunt cele mai scurte pe un blog cu articole atât de stufos elaborate :)

cel ce nu înţelege nimic…

Pe locul 3 e un articol lejeruţ, cu cele mai tari perle ale celor care au încercat să dea bac-ul anul acesta. Mulţi, după cum ştiţi, fără succes. Minunăţiile din text explică de ce :))

se sparie gândul!

Pe locul 2 e tot un gând. Ceea ce mă face să regret că nu am mai multe :)

atunci când te pregăteşti de o relaţie serioasă…

Şi pe primul loc o postare recentă, haioasă dar care, din păcate, nu este rodul minţii mele, al inteligenţei mele, al talentului meu scriitoricesc sau al capacităţii mele de analiză profundă :) Dar cititorii sunt suverani. Asta nu înseamnă că voi umple blogul cu astfel de postări :)

chiar crezi că TU ai avut o zi grea?

***

Ţin ca, şi pe această cale, să mulţumesc oamenilor muncii, intelectuali, ţărani, beizadele, şomeri, tineri şi bătrâni, daci şi romani, băsişti şi uslaşi, deştepţi şi… deştepţi, care m-au onorat cu atenţia lor în acest prim an al aventurii mele blogeristice! Şi îi asigur că şi în anul ce vine, voi continua să postez numai ce mă taie pe mine capul!

Categorii: diverse
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. LA MULTI ANI ! Anul 2013 sa va aduca multa sanatate, prosperitate si multe realizari pe toate planurile si in toate directiile!

  2. La multi ani, dle Herjeu! Sanatate si multe impliniri in anul care sta sa vina!