sondaj: ţi-ar plăcea să poţi citi gândurile?

Un nou sondaj de opinie pentru tine. Intră şi spune-mi dacă ţi-ar plăcea să poţi citi gândurile celorlalţi. Sunt sigur că ţi-ai pus problema cel puţin o dată-n viaţă. Dar aşa, la rece, ce-ai alege? Desigur, poţi folosi secţiunea de comentarii pentru a-ţi argumenta răspunsul.

 
 
 

***

Poţi răspunde aici şi la alte întrebări.

Categorii: sondaj
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Nu cred ca e bine sa poti citi gandurile altcuiva. Nu cred ca cineva sanatos la cap isi doreste sa fie partas la ceva rau care va urma a fi infaptuit de cel caruia ii poti citi gandurile.

  2. Radu , era bine sa fi introdus optiunea : “nu ,imi ajung ale mele ” si optiunea “NU’ fara explicatii , eu sunt pentru prima optiune propusa , chiar imi ajung gandurile mele despre si pentru mine si apoi gandurile pe care le am si pentru altii uite ma gandesc:ce s-a intamplat cu Radu ca nu mai e la “jurnal ” e cumva bolnav, sau ce sa- intamplat ?ma mai gandesc la o foarte buna prietena care a inceput de cateva zile tratamentul cu citostatice … si altele si altele si apoi poate imi vine randul si mie dar sper sa fie bine si va veni PRIMAVARA
   deci nu vreau gandurile altora , nu

   1. Daca perna mea mi-ar citi gandurile si le-ar mai face si publice , i-as da foc si as acuza-o de tradare … cu ce curaj as mai putea sa ma odihnesc , cand se spune ca „noaptea e un sfetnic bun ” si acel sfetnic ma prezinta „ gol ” si fara aparare ?

  3. La întrebarea de mai sus- dacă mi-ar place să citesc gândurile – este destul de greu de răspuns, cel puţin răspunsul meu nu se încadrează la nici unul din cele 5 puncte.
   In primul rând cred că ar fi foarte obositor. Şi dureros. Pentru că de multe ori oamenii nu spun ce gândesc şi dacă ar gândi pozitiv n-ar avea motive să nu spună.
   In al doilea rând s-ar putea să nu recepţionez gândurile în totalitate, doar fragmentat şi atunci iarăşi nu ar fi bine. Le-aş recepţiona denaturat.
   Parcă aud şi acum comentarii din toate direcţiile. Fragmentate. Ca de la un cârd de gâşte! La ce mi-ar folosi?!
   Pentru că nu ai posibilitate să auzi tot deodată. Să le îndosariez corect în fişierele minţii tale.
   Nu , nu mi-ar place. Abia mă adun cu gândurile mele, care toată ziua zburdă. Dar ca să ghicesc gândurile cuiva în permanenţă nu cred că mi-ar place, deşi pare interesant.
   Mi-ar place însă să pot privi pe cineva anume şi să înţeleg ce gândeşte , dar nu aşa la grămadă.

  4. Oh,nu! Ar putea fi ca-n What Women Want , sau mult mai rău.La ce-mi trebuie? Nici gandurile mele nu-s “cu toate ţiglele pe casă” aşa că….