sondaj: ţi-ar plăcea să poţi citi gândurile?

Un nou sondaj de opinie pentru tine. Intră şi spune-mi dacă ţi-ar plăcea să poţi citi gândurile celorlalţi. Sunt sigur că ţi-ai pus problema cel puţin o dată-n viaţă. Dar aşa, la rece, ce-ai alege? Desigur, poţi folosi secţiunea de comentarii pentru a-ţi argumenta răspunsul.

 
 
 

***

Poţi răspunde aici şi la alte întrebări.

Categorii: sondaj
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Nu,nu,nu ! Am raspuns ca imi e frica. Imi e frica pentru ca a le citi eu ar insemna ca si altii le pot citi pe ale mele,si chiar daca nu nutresc cine stie ce ganduri inalte sau ofensive sunt ALE MELE ! Deja se amesteca in viata noastra prin intermediul cartilor de credit,cartilor de fidelitate,sunt persoane platite sa ne controleze toate miscarile ca sa poata adapta piata sau mai stiu eu ce,daca s-ar mai putea citi si gandurile…ce ar mai ramane numai al nostru?

  2. Nu, cred ca m-ar ingrozi multe dintre ele.Apoi nu-mi dau pace gandurile mele care vin de-a valma uneori