sondaj: cel mai sănătos aliment

După cum aţi putut observa, România s-a umplut de specialişti în nutriţie. Ceea ce nu poate decât să facă bine muritorilor de rând şi vânzătorilor de produse “bio”. Prin urmare, peste noapte, niciun aliment nu mai e mâncabil fără riscuri catastrofale la adresa sănătăţii personale! Totul e contaminat, plin de e-uri, de c-uri, de nitraţi, de grăsimi şi zaharuri, de coloranţi sau antibiotice. Pentru că vă ştiu informaţi, vă cer astăzi sprijinul pentru a descoperi care este cel mai sănătos aliment pentru om, această fiinţă care sfidează legile naturii, trăind din ce în ce mai mult, pe măsură ce mănâncă din ce în ce mai prost! Pe Robert Turcescu l-am întrebat deja, el n-ar hali nici mort Nadie pe pâine! :)***

Poţi răspunde aici şi la alte întrebări.

Categorii: sondaj
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Da , am observat si eu inmultirea ” secialistilor ” de felul asta , desi stiu ca nu exista o astfel de specializare propriu zis . Asta nu ar fi nimic , dar parca au si un razboi de dus intre ei , ce e bun pentru unul e rau pentrul altul s.a.m.d.
   Eu am votat privitul , mai adesea asa fac , mananc insa ceea ce mananc de cand ma stiu .De pe langa casa in general :) In rest noi sa fim sanatosi , ei oricum nu sunt , fac terapie prin noi , un fel de manipulare mai bine zis .

   P.S. ce e aia Nadie ? Am si eu lipsurile mele …

  2. Pe Robert Turcescu nu trebuie sa-l intreb ce ar manca el cu cea mai mare placere, este atat de evident pentru toti cei care-l urmaresc la TV !

  3. iti mai spun eu o varianta … o stiu de la buni mea … “apa, paie si bataie” ;)

  4. Da , da … vaca e nebună , puii au gripă aviara , unele plantele au mutaţii genetice , ciupercile sunt otrăvite , zahărul îngraşă , în general plantele au fost stropite cu otrăvuri deci pofta-n cui e recomandabilă oricui , totuşi încă nu are contraindicaţii !

  5. chiar asa Radu , nici nu mai stii cum sa filtrezi informatia , nu stiu unde sa gasesti nutritionistul care sa-ti indice individual ce si cum sa mananci ! am auzit recent ca tanarul acela care promova alimentatia in functie de brupa de sange ar fi murit … , Anghelache , parca il chema ! ; am votat aer proaspat de izvor dar sanatos e si … privitul !!