sondaj: cel mai sănătos aliment

După cum aţi putut observa, România s-a umplut de specialişti în nutriţie. Ceea ce nu poate decât să facă bine muritorilor de rând şi vânzătorilor de produse “bio”. Prin urmare, peste noapte, niciun aliment nu mai e mâncabil fără riscuri catastrofale la adresa sănătăţii personale! Totul e contaminat, plin de e-uri, de c-uri, de nitraţi, de grăsimi şi zaharuri, de coloranţi sau antibiotice. Pentru că vă ştiu informaţi, vă cer astăzi sprijinul pentru a descoperi care este cel mai sănătos aliment pentru om, această fiinţă care sfidează legile naturii, trăind din ce în ce mai mult, pe măsură ce mănâncă din ce în ce mai prost! Pe Robert Turcescu l-am întrebat deja, el n-ar hali nici mort Nadie pe pâine! :)***

Poţi răspunde aici şi la alte întrebări.

Categorii: sondaj
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. am votat anul trecut cand ai facut postarea , acum am votat acum … privitul … mi-era pofta de ceva dulce si am intrat sa cumpar ceva si nu am luat nimic toate erau asa mari . aratau bine dar…. nu mi-a venit pofta pe nimic , am pus sortul in brau si am comis cu maimile mele niste clatite … cel putin am stiut ce am pus in compozitie ..

  2. eu votez aer proaspat de izvor ,,si de mincat ,maninc din toate cite putin nu cred ca iti trebuie un nutritionist ,acum cam toate au, euri,nitrati si tot asa …maninci bio ce prepari tu cu minuta ta !!