şi încă 10 oameni despre care n-ai să crezi că există :))

E timpul să ne simţim iar bine în pielea noastră, văzând că există oameni mai ciudaţi decât noi! Nu ştiu dacă după noi întoarce cineva capul pe stradă, dar după cei de mai jos sigur se-ntorc mulţi. Are românul o vorbă: “mare ţi-e grădina, doamne!” :))

***

Aruncă un ochi şi aici:

10 oameni despre care n-ai să crezi că există! :))
alţi 10 oameni despre care n-ai să crezi că există! :)
poze ciudate cu oameni şi iubitele lor animale

Categorii: diverse
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. HAI SA NU JUDECAM , PANA LA URMA DACA POTI SA FII CUM VREI SA FII E CHESTIE DE MARE CURAJ INTR-O LUME IN CARE TOTI NE PUNEM MASTI SI NE AUTOSUGESTIONAM SA FIM NISTE TIPARE , ADICA SA FIM “IN RANDUL LUMII ” . DE AICI APAR BOLILE PSIHICE SI CHIAR NEFERICIREA , REPRIMAREA ASTA NU ESTE FOLOSITOARE NIMANUI , IAR OAMENII ACESTIA NU DERANJEAZA CU NIMIC . DACA AM DEVENI SI NOI MAI INDIFERENTI SI MAI TOLERANTI CE AR FI …

  2. cel mai urat pe lumea asta mi se pare sa umbli cu pantalonii in vine, sa ti se vada jumatate din c.., sa ai pantaloni cu talie joasa si cand te apleci sa ti se vada tot, sau sa au pantaloni cu turul lasat, sa-ti atarne pana la genunchi si sa ti se vada jumatate din chiloti, cateodata si cu o culoare alb-gri. Este jenant sa mergi pe strada, sa-ti ridici pantalonii, la misto, si in secunda urmatoare sa tragi inapoi de ei. Atunci ce rost are sa-i mai ridici?