ei se-aleg, noi ne-amuzăm!

Suntem în plină campanie electorală, dacă nu ştiaţi! Şi de unde să ştiţi, că în afară de sfada televizată dintre preşedinte şi premier, nimic nu arată că ne pregătim de alageri. A, da, şi nelipsitele bannere şi afişe, cu feţe inexpresive şi sloganuri gândite la cursurile de gătit. Câteva clipuri banale, care nu spun nimic. Unele sunt amuzante, dar involuntar. Altele sunt hilare.

Să-ncepem, nu cu un spot, ci cu un fragment dintr-o emisiune electorală de la Braşov, acolo unde nenea din imagine vrea să ajungă senator. Cine spune că trebuie să poţi să articulezi o propoziţie întreagă? Sau să înţelegi întrebarea? Sau să ceri să ţi se explice ce naiba vrea să spună sloganul cu care te prezinţi în faţa alegătorilor? Eşti de la USL şi asta e destul! (filmuleţul a fost semnalat de Cristi, pe sutu.ro).

Acum e rândul unui dreptaci (mai curând ambidextru, după cum arată imaginile). Nu ştiu exact pentru cine flutură aşa din mâini, dar ar fi fost bine să-i spună cineva că gesturile lui nu înseamnă nimic nici măcar în limbajul semnelor, destinat alegătorilor cu probleme de auz. Iar melodia de fundal, de la Românii au talent… s-ar putea să nu-i fie tocmai favorabilă.

Haidi, măi, viniţi încoace! Să părem mai mulţi! Că n-avem decât brăduleţul acesta şi trebuie să încăpem toţi în poză lângă el. Aşa că eu ţin vârful, voi apucaţi câte o rămurică, ceilalţi să dea din cazmale, cineva îl udă. Apoi îl scoatem şi mergem în celălalt parc, să ne filmeze şi acolo!

Ăsta n-ar avea nevoie de niciun comentariu. Clip pentru doctorul care aduce firme în oraş şi locuri de muncă. Şi repară şi drumurile! Şi asta, doar în timpul liber. Eu zic să-i trimitem în parlament chiar pe cetăţenii din imagine, că tot s-au organizat!

PS. Poza de sus (pe care o puteţi vedea mai mare, cu click pe ea) e pentru nostalgicii cărţilor Sandrei Brown sau ai bancului cu “puţin mov”!!

Cam atât, deocamdată! Dar voi reveni! Până atunci, nu uitaţi şi de clipul ăsta!

***

Dacă ţi-a plăcut ce-ai citit, poate ar merita să împărtăşeşti asta şi cu prietenii tăi de pe facebook, twitter sau alte reţele de socializare. E suficient să dai share, folosind unul din butoanele de mai jos :)

***

Dacă doreşti să fii informat/ă rapid despre noile postări de pe acest blog, te poţi abona la newsletter (în meniul din dreapta).

Categorii: jurnal de campanie
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Asta cu Sandra Brown e tare :))) Virilul de DD si suava, delicata, timida de Liliana. …a, si trandafirul lila :))) parca ar fi o comedie neagra…daca n-ar fi. ..lila

  2. Sigur nu putem scapa de tot felul de tampiti sau nepricopsiti care vor sa ajunga cu orice pret in Parlament. Am mai vazut faze cu plantat de pomi de pilda , Manuela Mitrea care a plantat niste pomi la Constanta atunci in 2008 si apoi n-a mai vazut-o nimeni patru ani. Acum a aparut din nou prospata si zambitoare si mai vrea un mandat dupa ce n-a facut nimic , poate doar a votat pe la motiuni. Problema este ca va trebui probabil sa-i votam doar pentru a contribui la victoria USL si deci sa-i eliminam pe nenorocitii lui Basescu apoi ne vom putea rafui cu fiecare nepticopsit in parte

  3. Iertare, nu pot sa comentez…Desigur, au fost alese special ac. personaje; se pare ca nu vom scapa nici in noua legistratura de circ, poate , totusi , se vor imputina; caruta se misca greu. Dar, parca o raza de speranta isi face loc, ganditi-va la personalitatile pe care le asteptam in noul Parlament… In ceea ce o priveste pe doamna de la Loteria Romana: isi imagineaza ca, pe cai mai ocolite, se poate strecura la masa mare; asta n-a facut pana acum, asadar si prin urmare/grecii fac comert pe mare; prin urmare, asa deci,/ este vorba despre greci( scuze, mi-a scapat..) . Cu alte cuv., nu vom scapa usor de tot felul de impostori. Nu credeti?

  4. madama din poza cu dd ce zice de traseism ? am o reactie …. greu de caracterizat cand azi am primit intr-un magazin din Oradea un calendar cu poza unui candidat ppdd care a navigat si el prin politica , nu am comentat, nu stiu daca a fost legal ce s-a intamplat ? faptul ca am primit calendarul odata cu bonul si restul? dar am aruncat “materialul electoral” in primul cos de gunoi . Tot am vrut sa-ti spun imi place iconograma ce m-ai alocat-o !

  5. Radu , e rasu plansu , rad dar pe banii si nervii mei ,nici nu stiu ce mai bine sa nu merg la vot sau sa-mi anulez votul la mine in bihor niste nimeni : “ie rusine omenirii sa le zica oameni ” /nu am deschis nici macar din curiozitate , clipurile sunt convis ca alegerea ta ilustreaza titlul articolului /