ei se-aleg, noi ne-amuzăm!

Suntem în plină campanie electorală, dacă nu ştiaţi! Şi de unde să ştiţi, că în afară de sfada televizată dintre preşedinte şi premier, nimic nu arată că ne pregătim de alageri. A, da, şi nelipsitele bannere şi afişe, cu feţe inexpresive şi sloganuri gândite la cursurile de gătit. Câteva clipuri banale, care nu spun nimic. Unele sunt amuzante, dar involuntar. Altele sunt hilare.

Să-ncepem, nu cu un spot, ci cu un fragment dintr-o emisiune electorală de la Braşov, acolo unde nenea din imagine vrea să ajungă senator. Cine spune că trebuie să poţi să articulezi o propoziţie întreagă? Sau să înţelegi întrebarea? Sau să ceri să ţi se explice ce naiba vrea să spună sloganul cu care te prezinţi în faţa alegătorilor? Eşti de la USL şi asta e destul! (filmuleţul a fost semnalat de Cristi, pe sutu.ro).

Acum e rândul unui dreptaci (mai curând ambidextru, după cum arată imaginile). Nu ştiu exact pentru cine flutură aşa din mâini, dar ar fi fost bine să-i spună cineva că gesturile lui nu înseamnă nimic nici măcar în limbajul semnelor, destinat alegătorilor cu probleme de auz. Iar melodia de fundal, de la Românii au talent… s-ar putea să nu-i fie tocmai favorabilă.

Haidi, măi, viniţi încoace! Să părem mai mulţi! Că n-avem decât brăduleţul acesta şi trebuie să încăpem toţi în poză lângă el. Aşa că eu ţin vârful, voi apucaţi câte o rămurică, ceilalţi să dea din cazmale, cineva îl udă. Apoi îl scoatem şi mergem în celălalt parc, să ne filmeze şi acolo!

Ăsta n-ar avea nevoie de niciun comentariu. Clip pentru doctorul care aduce firme în oraş şi locuri de muncă. Şi repară şi drumurile! Şi asta, doar în timpul liber. Eu zic să-i trimitem în parlament chiar pe cetăţenii din imagine, că tot s-au organizat!

PS. Poza de sus (pe care o puteţi vedea mai mare, cu click pe ea) e pentru nostalgicii cărţilor Sandrei Brown sau ai bancului cu “puţin mov”!!

Cam atât, deocamdată! Dar voi reveni! Până atunci, nu uitaţi şi de clipul ăsta!

***

Dacă ţi-a plăcut ce-ai citit, poate ar merita să împărtăşeşti asta şi cu prietenii tăi de pe facebook, twitter sau alte reţele de socializare. E suficient să dai share, folosind unul din butoanele de mai jos :)

***

Dacă doreşti să fii informat/ă rapid despre noile postări de pe acest blog, te poţi abona la newsletter (în meniul din dreapta).

Categorii: jurnal de campanie
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. sunt de rasul curcilor, vb lu` Mircea Dinescu, toti acestia…………. ce dreacu sefi incompetenti de campanie mai au……… dar, hahahaha, asta e campania! Mare ti-e lumea, Dumnezeule………

  2. Va rog sa nu radeti de cuplul Diaconescu – Minca . Este un cuplu perfect. Se potrivesc din toate punctele de vedere . Sunt intruchiparea perfecta a categoriei umane careia ii apartin !!!!!

  3. Daca pana acum reuseam sa mai zaresc cate o solutie , in momentul de fata ceea ce vad cu zi ce trece , ma ingrozeste. Promovarea nonvalorilor , promovarea superficialitatii , personaje care nu au nici simtul masurii , dar nici cel al ridicolului. Pana unde se poate tolera? Chiar dorinta de izbanda materiala te poate lasa sa arati atata ignoranta?De unde apar aceste personaje ? De ce le facem loc? Cine suntem noi? Sunt trista si refuz sa cred ca putem fi astfel reprezentati! Unde sunt adevaratele valori?