Din vremuri de demult

V-am mai spus eu și aici că mie-mi place Marea, nu la mare :) Și, mai ales, la cea populată :) Singur, eu cu ea, ne înțelegem bine. Altfel… Cel mai tare îmi place iarna. Am văzut-o o singură dată înghețată, dar m-am îndrăgostit pe viață. De aceea, cel mai probabil, nici nu am foarte multe amintiri cu ea. Nici măcar fotografii. Pe de o parte pentru că ai mei nu prea le aveau cu imortalizarea momentelor, pe de alta… pentru că nu prea au fost momente de imortalizat. De exemplu, aș fi vrut să am o poză cu mine, după ce am călcat pe o albină, pe plajă. Sau când o trăgeam pe mama de mână, strigând că ”Fac caca!”, taman când la masa alăturată era Sergiu Nicolaescu.

Evident, pe astea le știu din poveștile mamei, nu că memoria mea ar fi capabilă de păstrat așa ceva. Ei bine, nici de mai târziu, din adolescență, nu prea am fotografii de la malul mării. Mai ales pentru că m-am considerat mereu nefotogenic. Și de ce să stric filmul degeaba? :)

Am descoperit una dintre raritățile din arhiva personală. Cred că aveam vreo 17-18 ani. Sau poate puțin peste. Cred că, totuși, poza e făcută după Revoluție. oricum, nu-mi amintesc nici unde e făcută, nici de către cine, nici cu cine mai eram. Sigur n-am dat bani pe umbrelă, pe atunci nu te jefuia nimeni dacă voiai să stai la umbră pe plajă. Ideea e că nu par chiar atât de nefotogenic pe cât m-am crezut întotdeauna :)

PS. Click pe poză pentru a o vedea mai mare.

Categorii: fotografii
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Semeni cu un actor german după privire, dar n-aș putea să spun cu care anume (asta, fiindcă în ultimul timp am văzut multe filme germane muzicale vechi). Aaa, poate cu Willy Fritsch, nițeluș așa, când era foarte tânăr (eu sunt cu filmele muzicale vechi sau comediile, în perioada aceasta). Din păcate, poeziile le-am cam dat deoparte, fiindcă am început să-mbătrânesc și nu mă mai atrag.
   Sper să nu te superi și-ți doresc “Paște fericit”!

   P.S. Nisipul arăta jalnic după Revoluție, față de perioada când eram copii. Comunism, comunism, dar țiganii strângeau în fiecare seară resturile de pe plajă. Anul trecut am mers la Modern, cam prin iulie, și au stat gunoaiele nestrânse o săptămână. Acum, țiganii au vile! Nu că am ceva cu ei, chiar merită să aibă.:))