Din vremuri de demult

Sau, mai bine spus, de foarte de demult :) Nu ştiu câţi ani aveam aici. Voi câţi îmi daţi? :) Oricum, eram mic de tot, şi asta se-ntâmpla în secolul trecut. Se poate deduce uşor acest lucru, observând că în mână nu aveam o tabletă, ci nişte fructe.

Se pare că nu mă puteam decide între un măr şi o portocală. Da, da, pe vremea aceea încă se mai găseau portocale, nu începuse epoca de măreţe realizări ale iubitului conducător. Nu peste mult timp aveam să rezolv această dilemă. Nu m-am omorât niciodată nici după mere, nici după portocale. Din primele nu mănânc decât rar şi dintr-un singur soi. Celor secunde le prefer întotdeauna mandarinele.

Dar am senzaţia că, în momentul instantaneului istoric :)), eram mult mai fascinat de forma lor decât de gust sau de conţinutul în minerale şi substanţe hrănitoare. Presupun, însă, că erau foarte bio :))

PS: Click pe poză pentru a o vedea mai mare.

Categorii: fotografii
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Nu cred că aveaţi mai mult de 2 ani . Pe vremea aceea erau răspândite fructele din materiale sintetice ( am avut şi eu aşa ceva ) . Totuşi eu cred că fructele din imagine erau naturale .

  2. Acolo erai un Radu mic care facuse din noapte doua portocale sau doua mere, pardon, de fapt o minge cu care se juca in vise. :) (asta apropo de versurile tale).

  3. Cred ca aveati pana in 2 ani….e adevarat,acum copiii viseaza numai tablete si telefoane!