Din vremuri de demult

Pentru că nu m-am îngrijit niciodată, am foarte puţine înregistrări cu mine la ştiri sau moderând emisiuni. Din fericire, am colegi care au salvat unele imagini în care apar şi eu :) Ca şi cele de mai jos, surprinse în timpul unui jurnal de la Naţional TV, din 2005. De altfel, cel care mi le-a dat este chiar reporterul cu care am un dialog despre paintball şi care, azi, îmi este din nou coleg, la România TV, ca producător, de această dată.


Categorii: anacronic
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. aveti o voce f frumoasa ,dar este fadevarat sunteti mai slab,se vede si tristetea pe fata dumnevoastra zimbiti foarte rar..cu bine daca imi permiteti sa spun RADU!!!!

  2. un lucru e clar erai mai zambitor atunci si nu mai fac nici o remarca cu Giconda si da Vinci ca precis uit sa pun ghilimelele , si ultinul lucru este sa te supar sau sa te jignesc …. ei bine ca datorita pamfletului lui Dragos stirile tale intra atunci cand trebuie si nu intarziate ca muschii tatei de sorina matei asa o vor , chiar nu ai de ce zambi la ce stiri ne prezinti sunt sigur ca poti venii la lucru cu toata energia posibila acumulata peste zi si cand vezi desfasuratorul ….. stiii ce “iluminate am avut azi in timp ce mergeam cu tramvaiul 3 ? ma gandesc sa fac un efort si nu stiu ce “intaritor ” sa iau sa pot urmarii cap coada emisiunile astea colorate si sa boicotez produsele la care se face reclama in ele / doar asta le sustine / si sa indem si pe prietenii si cunostintele mele sa faca asta cine stie poate creez un curent national si li se prabuseste finantarea … e un vis eroico-exotico-erotic , nu ? sa-ti fie bine , Radu !!!!

  3. Da , la prima vedere s-ar parea ca esti neschimbat .
   S-ar parea , pentru ca eu te vad un pic altfel .
   Ceva mai trist , mai slab , usor resemnat ?
   Dar vocea e aceiasi , clara , plina si cursiva .O voce de radio , cum se mai spune .Si care are ce spune , transmite .

   1. Ehe… au trecut 8 ani de atunci…
    Mai slab, sigur, mai trist… nu cred :), mai resemnat… probabil.

     1. da este foarte adevarat aici aveti mare dreptate ,dar cei din zodia taur sunt mai zimbitori ,ma refer si la poze ,,,in poze sunteti trist tot timpul ,incruntat ,foarte rar schitati un suris ,,eu de exemplu va vreau zimbitor…