ah, ce vremuri!

Dragi tovarăşi şi tovarăşe, camarazi şi camarade, în sfârşit, doamne şi domni, amărâţi corporatişti! Pentru că România nu putea ajunge unde este fără efortul şi aportul milioanelor de oameni ai muncii, e timpul să luăm o pauză şi să ne bucurăm! Că în câteva zile începe din nou greaua dar dulcea misiune de a duce ţara pe cele mai înalte culmi de prosperitate şi bunăstare! Dar azi avem voie de la stăpânire să punem jos uneltele şi să petrecem cinstit, cu manele, mici şi bere! Şi bere şi vin, şi vin şi ţuică, şi ţuică şi vodcă…

Pentru cei mai tineri decât noi, am pregătit astăzi un program artistic-educativ, care cuprinde fotografii din vremuri de demult apuse, când societatea comunistă multilateral dezvoltată asuprea omul muncii, fără să-i dea pauză de cafea şi fără să-i dea satisfacţia de a fi şomer când avea el chef!

adevărul.ro

rtv.net

gândul.info

rtv.net

www.facebook.com/adevarul

b365.ro

Și, în închiere, să cântăm împreună un cântec potrivit momentului!

Categorii: diverse
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Semnificatia zilei de 1 Mai a fost deturmata foarte frumos…. Nu este nimic rau in a sarbatori munca intr-o zi cu soare, la mici si bere.
   Dar cine a facut asta? Oare au un raspuns la intrebare sindicatele..? Nu de alta, dar in aceasta zi nu-si fac simtita prezenta si existenta in niciun fel. E, oare, firesc?