Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. Asa este!! multumesc ca mi-ai reamintit!!! ador zicala asta pe care o tot aud de cind eram doar o copila!! pot sa spun ca mi-am urmat toate visele chiar daca am mai si at gres!!…..deh!!! nu se poate sa ai chiar totul in viata!! unii nu au nici pe jumatate cit avem noi!! SI PENTRU ASTA MULTUMESC BUNULUI DUMNEZEU CA AM O FAMILIE MINUNATA!!! AM COPII BUNI SI IUBITORI!! SI AM PRIMIT CAM TOT CE NE-AM DORIT DE LA VIATA!!! ASA ESTE!! LUPTA PENTRU VISELE TALE PENTRU CA ALTFEL TI LE POATE LUA CINEVA!! MULTUMIM RADU PE´NTRU BUNELE TALE ARTICOLE!! ESTI SUPER!!!

  2. “Cosmarurile” e un cuvant cam dur, daca-mi permiti. Eu as spune “regretele”… O viata fara regrete este implinita.

  3. Mi-a placut , asa cum imi place si ceea ce spune mesajul cu un mic amendament daca imi permiti : nu lupta este imortanta , ci determinarea , atitudinea fata de acele vise . Iar ele , visele , sunt lectiile reamintite si uitate la nastere .

  4. Radu Herjeu, daca nu ai exista ar fi mai putina lumina, mai putine zambete cu intelesuri si subintelesuri ! Mi-a placut postarea ta .