valoarea unui om se vede în…

Şi astăzi, pentru tine, un gând de-al meu…

Click Here

***

Poate vrei să citeşti şi celelalte gânduri postate până acum.

Categorii: gânduri
 
      Ţi-a plăcut?
Şi împarte cu prietenii tăi! Facebooktwitter

Vrei să fii informat rapid despre noile postări de pe blog? Simplu! Abonează-te la newsletter!
 •  

  Ai un comentariu de făcut? Be my guest!

  Nu voi aproba apariţia comentariilor nelegate de subiectul postării, fără logică, fără argumente, emanaţie a vreunui talibanism, indiferent de tabără, cu invective, indiferent de destinatar. Și, desigur, nici pe a celor care nu respectă regulile de bun-simţ, decenţă şi corectitudine, ale unei comunicări dintre oaspete (tu) şi gazdă (eu)!


  Dacă ai cont de Facebook, poți comenta în acest box. Dacă nu, ai altă opțiune mai jos:

  [fbcomments]

  Dacă nu ai cont de Facebook, folosește acest formular:


  1. ”Prietenii dragi sunt ca stelele.Nu-i vezi intotdeauna,dar stii ca sunt mereu acolo”
   Avand in vedere ca sunt multi ”prieteni” care-ti citesc cu placere si interes postarile,chiar daca nu le vezi ochii,consider ca esti un om valoros!!!!

  2. intradevar valoarea adevarata aunui prieten se vede cind tu ai si bucurii si necazuri ,,ai mei au fost cu mine cind am avut un mare necaz !!!dar cind dumnezeu s-a intors cu fata catre mine si mi-a dat si bucurii ei s-au intors cu spatele catre mine nu au vrut sa se bucure cu mine,,eu ce pot sa spun decit ca acestia nu sunt adevarati prieteni ,asa ca cel mai bun prieten este cum am spus si in celalalt coment ,cine are acea jumatate este cel mai bun prieten ADEVARAT..

  3. este foarte adevarat valoarea se vede in ochi uni prieten ,dar m-ai exista in ziua de astazi asfel de prieteni !!!!se gasesc foarte rar..eu cred ca cel mai de valoare prieten este jumatatea ta!!!!!!

  4. Dupa cum spunea mai marele Napoleon,valoarea unui om este data de faptele pe care acesta le face.Probabil ca Napoleon se referea la el cand a spus asta(avand in vedere Codul sau civil si lucrurile bune realizate de acesta).In ceea ce priveste prietenii,acestia se pot distanta de tine si chiar schimba parerea despre tine asa ca raman la vorba Imparatului.